La Liga kulüpleri anlaştı! İşte başlama tarihi...

10.05.2020 - 18:49 | Son Güncellenme: 10.05.2020 - 18:55

La Liga kulüpleri anlaştı! İşte başlama tarihi...

İspanya La Liga Santander, koronavirüs pandemisi sonrası sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Peki La Liga ne zaman başlayacak? Tarihler belli oldu mu? İşte detaylar...

AJANSSPOR / DIŞ HABER

İspanyol basınında yer alan haberlere göre; La Liga kulüpleri 12 Haziran Cuma günü ligin yeniden başlaması konusunda anlaşmaya vardı. Bilindiği üzere kulüplerin birçoğu o tarihte tekrar hazır olabilmek için antrenmanlarına başladı. (Real Madrid bu pazartesi başlayacak). Ve bunun içinde üst kurul tarafından belirlenen tüm protokollere dikkatli bir şekilde uyuyorlar. 

Kulüpler liglerin 12 Haziran'da başlayıp Temmuz ayında bitirilmesinde hemfikir olmuş durumda. Ağustos ayında ise UEFA Şampiyonlar Ligi maçları oynanacak. İspanya Sağlık Bakanlığı'nın da 12 Haziran tarihini onayladığı belirtildi. 

La Liga kulüplerinin şu an tek endişesi, antrenmanlar başladıktan sonra olası enfeksiyonların yaşanmasıdır. Bütün kulüpler bu konuda aynı fikirde ve kimse yanlış bir adım atmak istemiyor. Antrenörler ve oyuncular, protokole uyarak antrenmanın ilk iş gününde eldivenlerini ve maskelerini taktılar.

Senin için hazırladığımız haberler