Lacazette konuştu: "Mesut Özil gibi bir 10 numaraya..."

24.01.2021 - 23:05 | Son Güncellenme: 24.01.2021 - 23:53

İngiltere Premier Ligi ekibi Arsenal'in Fransız futbolcusu Alexandre Lacazette, Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil ile ilgili konuştu. Eski takım arkadaşına başarı dileyen futbolcu, Fenerbahçe'nin şanslı olduğunu dile getirdi. İşte detaylar...

Lacazette konuştu: "Mesut Özil gibi bir 10 numaraya..."

AJANSSPOR-HABER

Mesut Özil'in Fenerbahçe ile ilk anlaştığı gün desteğini esirgemeyen Alexandre Lacazette, yıldız futbolcu ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Golcü futbolcu, Mesut Özil için övgü dolu sözler söyledi. Detaylar haberde...

Mesut Özil'e desteğini esirgemiyor

Lacazette, Mesut Özil'e Fenerbahçe kariyerinde başarılar diledi. Fransız futbolcu, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparken, Özil'i transfer ettiği için Fenerbahçe'nin şanslı olduğunu ifade etti. 

"Senin gibi bir 10 numara sahip oldukları için şanslılar"

Lacazette, "Seninle oynamak ve özellikle Arsenal'deki son asistini gole çevirmek benim için zevkti. Yeni kulübünde başarılar, senin gibi bir 10 numaraya sahip oldukları için şanslılar" dedi.

Mesut Özil ile 3 seozn birlikte oynadılar

Arsenal'e 2017 yılında Olympique Lyon'dan transfer olan Lacazette, Mesut Özil ile üç sezon birlikte forma giymişti. Futbolcu, Mesut Özil ile iyi ilişkilere sahipti.

Senin için hazırladığımız haberler