Everton'da Frank Lampard Sonrası Sean Dyche Göreve Başladı

30.01.2023 - 18:05 | Son Güncellenme: 30.01.2023 - 18:18

Geçen hafta West Ham yenilgisinin ardından menajer Frank Lampard ile yollarını ayıran Everton, teknik direktörlük görevine Sean Dyche'ı getirdi. İşte detaylar

Everton'da Frank Lampard Sonrası Sean Dyche Göreve Başladı

AJANSSPOR - HABER

Premier Lig ekiplerinden Everton, Frank Lampard'ın görevine son vermesinin ardından yeni teknik direktörünü buldu.

Everton, Sean Dyche ile anlaştı

İngiliz ekibinden yapılan açıklamada, teknik direktör Sean Dyche ile 2025'e kadar sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Sean Dyche'in kariyeri

Son olarak Burnley'de çalışan Sean Dyche, 10 yıl takımda görev almıştı. Tecrübeli antrenör daha önce Watford'u da çalıştırmıştı.

İlgini Çekebilir
Everton'dan Lampard kararı!
Habere Git

Everton, 20 maçta 3 galibiyet aldı

İngiltere Premier Lig'de bu sezon 20 maçta 3 galibiyet ve 6 beraberlikle 15 puan toplayan Everton, son sıradaki Southampton'ın önünde 19. sırada yer alıyor.

Dyche, son 7 yıldaki 7. menajer oldu

Everton'da Frank Lampard'ın görevine son verilmesinin ardından son 7 yıl içindeki 7. menajer için arayış başlamıştı. Dünya Kupası arası sonrası oynanan 5 lig maçında sadece 1 puan alabilen Frank Lampard ve ekibiyle yolların ayrılması kararı alınmıştı.

Everton'da işler yolunda gitmiyor

Everton'ın kötü gidişatı, taraftarlar ile takımı karşı karşıya getirmiş durumda. Frank Lampard, takım içinde birçok disiplin sorunuyla baş etmeye çalışmıştı. İngiliz menajerin Abdoulaye Doucoure ile yaşadığı gerilim gündem olmuştu. Yerry Mina, Anthony Gordon gibi isimler de bu ayın başlarında alınan Southampton yenilgisinden sonra taraftarlarla karşı karşıya kalmışlardı.

Senin için hazırladığımız haberler