Lionel Messi MLS başlayana kadar Barcelona'ya gidecek mi? Cevap verdi

19.10.2023 - 13:40 | Son Güncellenme: 19.10.2023 - 13:52

Inter Miami forması giyen Lionel Messi'nin MLS başlayana kadar Barcelona'ya transfer olacağı iddia edildi. Messi ve Joan Laporta açıklama yaptı. Detaylar.

Lionel Messi MLS başlayana kadar Barcelona'ya gidecek mi? Cevap verdi

Paris Saint Germain'den ayrılaran MLS ekiplerinden Inter Miami'ye imza atan dünyaca ünlü yıldız futbolcu Lionel Messi, ABD'de ligin sona ermesiyle sezonu noktaladı. Yaklaşık 4 ay boyunca takımıyla maçlara çıkmayacak olan Arjantinli oyuncunun efsaneleştiği Barcelona'ya döneceği iddia edildi.

Barcelona teklif etti, Messi reddetti

La Liga devi Barcelona'nın başkanı Joan Laporta, Lionel Messi'ye Ocak ayı transfer döneminde takıma katılmasını ve MLS'in başlayana kadar Barcelona forması giymesini teklif etti. Messi ise bu teklifi geri çevirdi.

"Teklif yaptık, o da saygı duyduğumuz bir cevap verdi"

Ocak ayında Messi'nin kiralanıp kiralanmayacağı hakkında konuşan Laporta, "Ona sezon başında geri dönmesi için teklif yaptık ve o da anladığımız ve saygı duyduğumuz bir cevap verdi. Messi'yi, Camp Nou açılışında onurlandırabilseydik harika olurdu" dedi.

İlgini Çekebilir
Başkana hakemlere rüşvet verdiği iddiasıyla soruşturma açıldı!
Habere Git

"Ocak ayında hazırlanmak için tekrar Miami'ye döneceğim"

Konu hakkında açıklama yapan Lionel Messi, "Ocak ayında, sezon öncesi hazırlık yapmak, sıfırdan başlamak ve her zaman olduğu gibi mümkün olan en iyi şekilde hazırlanmak için tekrar Miami'ye döneceğim" ifadelerini kullandı.

Messi'den 13 maçta 11 gol, 5 asist

MLS'in ortasında Inter Miami'ye gelen Messi, ABD temsilcisi ile 13 maça çıktı. 11 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran süperstar, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Inter Miami, sezonu 15 takımlı ligde 14'üncü sırada tamamladı. 34 puan toplayan Inter Miami'de toplam atılan 41 golün neredeyse yarısına, ligin ikinci yarısında takıma dahil olan Lionel Messi etki etti.

Senin için hazırladığımız haberler