Larin, Beşiktaş'ta sezonu geç açacak! Takımda olmayacağı tarihler...

02.07.2021 - 08:28 | Son Güncellenme: 02.07.2021 - 10:02

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cyle Larin, sezonu gecikmeli olarak açacak. Kanada Milli Takımı'nda yer alacak futbolcu hangi tarihlerde yok? İşte yanıtı...

Larin, Beşiktaş'ta sezonu geç açacak! Takımda olmayacağı tarihler...

AJANSSPOR-HABER

2021 CONCACAF Gold Cup'ta mücadele edecek olan Kanada Milli Takımı'nın aday kadrosu belli oldu. Türkiye'den 1 futbolcu kadroda yer aldı. Detaylar haberde...

Larin, Beşiktaş'ta sezonu geç açacak

Geçen sezonki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Cyle Larin bu sezonu Beşiktaş ile geç açacak. Gold Cup 1 Temmuz'da başlayacak ve şampiyona 1 Ağustos'ta sona erecek.

Hangi tarihlerde yok?

Geçen sezon 45 maçta 23 gol 5 asist üreten Cyle Larin, Kanada'nın turnuvadaki durumuna bağlı olarak bu tarihler arasında Beşiktaş'tan uzak kalacak. Kanada, Gold Cup'ta ABD ve Martinik ile B Grubu'nda mücadele edecek. Turnuvada grup etabı 19 Temmuz'da sona erecek.

Atiba Hutchinson kadroda yok

Öte yandan Kanada Milli Takımı'nın kaptanlığını da yapan Atiba Hutchinson turnuvanın nihai kadrosunda yer almadı. Beşiktaş ile sözleşmesi biten 38 yaşındaki oyuncuyla henüz sözleşme yenilenmedi. Ancak; oyuncuyla ile 1 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor. 

Senin için hazırladığımız haberler