Larin için karar gecesi

23.04.2021 - 17:11 | Son Güncellenme: 23.04.2021 - 18:16

Beşiktaş'ın Sivasspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldığı maçta sakatlanarak oyundan çıkan Cyle Larin'in, Kayserispor maçında forma giyip giyemeyeceği belirsizliğini koruyor. İşte detaylar.

Larin için karar gecesi

Erdal CÖMERT-AJANSSPOR

Sakatlıklarından ötürü Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar'dan mahrum kalan Beşiktaş'ın elindeki tek santrfor Cyle Larin'in de yarınki Hes Kablo Kayserispor maçında oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor.

Doktor raporuna bakılacak

Larin hakkında bu akşam kulüp doktorlarının vereceği rapor belirleyici olacak. Kanadalı oyuncunun oynamasına engel tıbbi bir gerekçe olmadığı taktirde teknik direktör Sergen Yalçın yarınki maçın kadrosuna alacak. Aksi halde siyah beyazlılar mücadeleye santrforsuz bir kadroyla çıkacak.

Adalede sorun yaşıyor

Demir Grup Sivasspor maçının uzatma dakikalarında sakatlanıp oyundan çıkan Larin'in arka adalesinde sıkıntı yaşadğı belirtildi. Kanadalı futbolcu geride kalan maçta 33 Süper Lig maçında 15 gol atıp 4 de asist yaptı.

Golcüsüz dizilişle çıkacak

Larin'in oynanaması halinde Sergen Yalçın, Kayseri maçına santrforsuz bir takım dizilişiyle çıkacak. Yani 4-6-0 formasyonunda bir Beşiktaş izleyeceğiz. Burada Beşiktaş golü kanat oyuncularından, duran toplardan veya merkezden çıkartılacak şutlardan bulmaya çalışacak. 

Son iki maçta 4 puan kaybeden Beşiktaş, şampiyonluk yolunda sağladığı büyük avantajı önemli kısmını harcadı.

Beşiktaş - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş - Kayserispor maçı yarın saat 20:30'da başlayacak ve maçı beIN SPORTS HD 1 canlı olarak yayınlayacak. 

Beşiktaş'tan Cyle Larin açıklaması

Siyah-beyazlı takım, Larin'in sakatlık durumu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Futbolcumuz Cyle Larin’in, Futbol Takımımızın Demir Grup Sivasspor ile oynadığı maçta yaşadığı yaralanma sonrasında Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde, sağ uyluk arka adalesinde (biceps femoris) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

Senin için hazırladığımız haberler