Real Valladolid - Barcelona: 3-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

24.05.2023 - 00:59 | Son Güncellenme: 24.05.2023 - 01:13

Son dakika | La Liga'da Real Valladolid, Beşiktaş'ın eski yıldızı Cyle Larin ile şampiyon Barcelona'yı 3-1 yendi. İşte maç sonucu, goller ve yazılı özet.

Real Valladolid - Barcelona: 3-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

La Liga'nın 36. haftasında Real Valladolid ile Barcelona karşı karşıya geldi. Şampiyonluğunu ilan eden Barcelona, Valladolid deplasmanında 3-1 kaybetti.

Maç hızlı başladı! 2. dakikada Barça kendi bacağına sıktı

Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında ev sahibi Real Valladolid 1-0 öne geçti. Christensen kendi kalesine attı. Machis'in sol kanattan kale ağzına yaptığı ortada Christensen topun Larin'e gelmesini engellemek isterken yaptığı kafa vuruşuyla kendi filelerini havalandırdı.

Larin penaltıdan farkı 2'ye çıkardı

Real Valladolid 22. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Beşiktaş'ın eski yıldızı Cyle Larin, Valladolid'i rahatlatan isim oldu. Kazanılan penaltıda topun başına geçen Cyle Larin, top ve kaleciyi farklı köşelere gönderip ağları buldu.

İlgini Çekebilir
Ertelenen milli operasyon Haziran'da...
Habere Git

Valladolid 3 yaptı!

73. dakikada Real Valladolid, Plata ile farkı 3 yaptı. Larin'in savunma arkasında çok iyi sarktığı pozisyonda soldan koşu yapan Plata, Larin'in pasını arka direkte alarak fileleri havalandırdı.

Lewa'nın golü yeterli olmadı!

Barcelona, 84. dakikada Robert Lewandowski'nin golüyle farkı 2'ye indirdi. Fakat bu gol, puan için yeterli olmadı. De Jong'un sağdan gönderdiği pasta Lewandowski, topu soluna çekip, kaleciyi geçtikten sonra topu boş kaleye gönderdi.

Ligde kalma yarışında dev avantaj

Real Valladolid, şampiyon karşısında aldığı 3 puan ile ligde kalma yarışında avantajı kaptı. Getafe'nin 3 puan önünde yer alan takım, son 2 haftaya moralli girdi.

İlgini Çekebilir
PFDK'dan Samet Akaydin kararı!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler