Larin'in menajeri Nick Mavromaras konuştu: "Transfer teklifi..."

11.07.2021 - 19:31 | Son Güncellenme: 11.07.2021 - 19:49

Transfer haberleri... Beşiktaş'ta Cyle Larin'in menajeri Nick Mavromaras, Kanadalı oyuncunun geleceği hakkında flaş açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Larin'in menajeri Nick Mavromaras konuştu: "Transfer teklifi..."

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ta Cyle Larin'in menajeri Nick Mavromaras, Kanadalı oyuncunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu

Larin, Beşiktaş ile sözleşme uzatacak mı?

A Spor'a konuşan Mavromaras, "Açıkçası henüz kulüpten bir teklif almadık. Bu yüzden şu anda Larin'in Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağıyla ilgili bir şey söyleyemem. Beni kulüpten kimse aramadı. Sadece sezon bittikten sonra oyuncumla bir görüşme yapmışlar ve takımda kalmasını istediklerini söylemişler. Ancak bu konuyla ilgili benimle görüşmeleri gerekiyor, fakat Beşiktaş yönetimi benimle iletişime geçmedi. 

Larin'e teklif geldi mi? Eğer geldiyse veya gelirse ayrılmayı düşünür mü?

Şu anda bir teklif yok. Ancak Beşiktaş kulübü bana, bir teklif geldiği takdirde durumu değerlendireceklerini söyledi. Kulübün bana söylediği bu. İnsanların bilmesi gereken şey şu: Beşiktaş yönetimi, tam olarak 2 Ekim 2020 tarihinde Cyle Larin'i bedelsiz serbest bırakacaktı. Bir Belçika takımının ciddi ilgisi vardı. Fakat biz, oyuncumun Beşiktaş'ta kalmasına ve forma için mücadele etmesine karar verdik. Her ne kadar Cyle sezon öncesi buna pek inanmasa da kararımız bu yönde oldu. Mental olarak son derece güçlüydü ve Beşiktaş'ın şampiyon olacağına inanıyordu. Kısacası bugün eğer bir teklif gelirse, bunu öncelikle Beşiktaş kulübü değerlendirecektir. Larin'i satmak istediklerini düşünüyorum. 

Larin'in kafasında Beşiktaş'ta bir sezon daha oynadıktan sonra ayrılmak gibi bir düşünce var mı?

Cyle, Beşiktaş'ta çok iyi bir sezon geçirdi ve kendini burada iyi hissediyor. Kesinlikle bir sezon daha oynayıp ayrılmak gibi bir düşüncesi yok. Eğer Beşiktaş Cyle ile sözleşme uzatmak istiyorsa beni arayabilir ve rakamı konuşuruz. Bugüne kadar, yani 11 Temmuz'a kadar beni kimse aramadı. 

Larin geçen ocak ayında İngiltere'den teklif aldı mı? Aldıysa hangi takım olduğunu söyleyebilir misiniz?

Ocak ayında West Bromwich'in ilgisi vardı. Ama önceliğimiz İngiltere'de son sıradaki bir takıma gitmek değildi. İkinci lige düşeceklerini biliyorduk. Cyle de o sırada devamlı kazanan bir takımda, iyi bir ortamda ve değerli bir pozisyondaydı. Sonuç olarak Beşiktaş'ta kalarak doğru bir karar verdik. Cyle çok iyi bir sezon geçirdi. Beşiktaş'ta iki kupa kazandı. Durum bu" şeklinde konuştu. 

Geçen sezonki performansı

26 yaşındaki başarılı oyuncu, geçen sezon siyah-beyazlı takımla çıktığı 45 maçta 23 gol ve 6 asist ile sezonu tamamlamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler