Anadolu Efes'in yıldızı Shane Larkin'den Vasilije Micic'e dokunaklı mesaj

20.03.2024 - 17:45 | Son Güncellenme: 20.03.2024 - 18:11

EuroLeague'de Anadolu Efes'in dün Olympiakos karşısında aldığı galibiyet sonrası takımın yıldızı Shane Larkin eski takım arkadaşı Vasilije Micic'e dokunaklı bir mesaj yolladı.

Anadolu Efes'in yıldızı Shane Larkin'den Vasilije Micic'e dokunaklı mesaj

AJANSSPOR - HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes dün evinde konuk ettiği Yunan ekibi Olympiakos BC'yi 85-72 mağlup ederek kritik bir galibiyet elde etti. Maçın ardından takımın yıldızı Shane Larkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Efesli yıldızdan eski takım arkadaşına dokunaklı mesaj

Maç sonunda Anadolu Efes'in 31 yaşındaki Amerikalı guardı Shane Larkin, şu sıralar NBA'de forma giyen eski takım arkadaşı Vasilije Micic hakkında dokunaklı açıklamalarda bulundu.

"Senin için çok mutluyum"

Maçın ardından EuroLeague'e konuşan Larkin, Sırp yıldız Micic hakkında "Nasılsın ‘brate’? NBA’de senin için işlerin iyi gidiyor olmasından dolayı çok mutluyum. Son birkaç haftadır sahada döktürdüğünü görüyorum. Senin ne kadar yetenekli olduğunu ve en üst seviyede oynayabileceğini herkes biliyor. Böyle devam et." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes bu işi burada bitmez dedi!
Habere Git

Eski Efesli Hornets forması ile kendini buldu

Sezona Oklahoma City Thunder forması ile başlayan 29 yaşındaki Sırp oyun kurucu sezon içinde takas olduğu Charlotte Hornets ile kendini buldu. Doğu Konferansı ekibi ile 18 maça çıkan 1.96'lık yıldız; 12.3 sayı, 5.5 asist, 2.1 ribaunt ortalamaları tutturdu.

Dev kontratı kaptı

Sezon başında kariyerine NBA'de devam etme kararı alan yıldız Oklahoma City Thunder ile 3 yıl 23.5 milyon dolarlık bir kontrata imza atmıştı.

Efes'i Avrupa'nın en iyisi yaptılar

2018-2023 arası Anadolu Efes forması ile Avrupa'nın en iyi ikilisi olarak görülen Shane Larkin-Vasilije Micic ikilisi takımın 2021-2022 yıllarında art arda kazandığı EuroLeague şampiyonluklarında başrol olmuşlardı.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes'te 3 isim yol ayrımında! Larkin, Clyburn, Pleiss...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler