Lazio bonservis ya da zorunluluk istiyor

25.12.2021 - 15:01 | Son Güncellenme: 25.12.2021 - 15:10

Galatasaray, Lazio'da forma giyen Fenerbahçe'nin eski golcüsü Vedat Muriqi'i transfer etmek istiyor. Lazio Muriqi için bonservis bedeli talep ediyor.

Lazio bonservis ya da zorunluluk istiyor

Galatasaray, Serie A takımlarından Lazio'da forma giyen Vedat Muriqi'i kadrosuna katmak istiyor. İtalyan ekip ise Fenerbahçe'nin eski golcüsü için net tavır gösterdi.

Burhan Can Terzi - Ajansspor

Transferde hareketli günler yaşamaya başlayan Galatasaray’da birçok isim gündeme geliyor. Polonyalı golcü Piatek ve milli futbolcu Yusuf Yazıcı’yı transfer tahtasına yazan sarı-kırmızılılar temaslarını sürdürüyor.

Diğer taraftan gündeme gelen eski Fenerbahçeli Vedat Muriqi için de nabız yoklanırken, Kosovalı golcünün önceliği Avrupa’da kalmak. İtalyan Kulübü Lazio ise kiralama seçeneğine sıcak bakmıyor. Lazio, Muriqi için net bonservis ya da satın alma zorunluluğuyla vermeyi tercih ediyor.

Vedat Muriqi'in karnesi

15 Eylül 2020'de Fenerbahçe'den 19.92 Milyon Euro bonservis bedeliyle Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, İtalya'da bekleneni veremedi. Muriqi, Lazio formasıyla çıktığı 48 maçta 2 gol, 2 asist kaydetti.

Kosovalı golcü, Lazio'ya transfer olmadan önce Fenerbahçe'de çıktığı 36 maçta, 17 kez gol sevinci yaşarken 7 kere de asist kaydetmişti.

Muriqi'in şu anki piyasa değerinin 8 Milyon Euro olduğu belirtiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler