Lazio'dan Vedat Muriqi Ve CSKA Moskova Açıklaması | Transfer Haberleri

18.01.2022 - 19:40 | Son Güncellenme: 18.01.2022 - 22:44

Transfer haberleri... İtalya Ligi takımlarından Lazio sportif direktörü Igli Tare, Vedat Muriqi'nin CSKA Moskova'ya transferi iddiaları hakkında konuştu.

Lazio'dan Vedat Muriqi Ve CSKA Moskova Açıklaması | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Lazio'da forma giyen ve takımdan ayrılması gündemde olan Vedat Muriqi'nin transfer durumuyla ilgili sportif direktör Igli Tare açıklamalarda bulundu.

"Muriqi, CSKA Moskova'ya transfer olmayacak"

Muriqi'nin CSKA Moskova iddialarına yanıt veren Tare, "Yalan bir haber. Vedat Muriqi, CSKA Moskova'ya transfer olmayacak" dedi. 

"Rusya'dan bir teklif aldık, ama..."

Tare daha önce yaptığı bir açıklamada ise, "Rusya'dan bir teklif aldık, ama daha fazlasını söyleyemem" ifadesini kullanmıştı. 

Vedat Muriqi'yi hangi takımlar istiyor?

Fenerbahçe'ye geri döneceği iddia edilen oyuncuya, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Leeds United, Championship'ten West Bromwich Albion ve Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin teklif yapacağı iddia edilmişti. 

Bu sezonki performansı

Lazio ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 25 yaşındaki forvet oyuncusu, bu sezon forma giydiği 14 maçta 1 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal'dan flaş sözler! Mesut Özil, İrfan Can Kahveci, transfer, sistem...
Habere Git

20 milyon Euro

Bilindiği üzere, Kosovalı golcü 2020 yılında Fenerbahçe'den İtalyan ekibine 20 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

İlgini Çekebilir
Ali Koç ile Acun Ilıcalı'dan İngiltere zirvesi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler