"Le Guen 'ilk transferim sen olacaksın' demişti"

19.10.2020 - 17:43 | Son Güncellenme: 19.10.2020 - 17:43

Son dakika haberi. Le Havre forması giyen stoper Ertuğrul Ersoy açıklamalar yaptı. Ertuğrul, teknik direktör Paul Le Guen hakkında da konuştu.

"Le Guen 'ilk transferim sen olacaksın' demişti"

AJANSSPOR - HABER

Le Havre'ın stoperi Ertuğrul Ersoy, teknik direktörü Le Guen hakkında açıklamalar yaptı.

 

BeIN Sports'a konuşan 23 yaşındaki stoper, "Ligue 2'de, 1-2 sene sonra iyi seviyelere gelen kaliteli oyuncular var. Özellikle hücumcular çok hızlı ve kuvvetli. Kulübümüzün Ligue 1'e çıkma amacı olması dolayısıyla buraya geldim" dedi.

 

Bursaspor'da birlikte çalıştığı Paul Le Guen ile ilgili görüş bildiren Ertuğrul, "Le Guen hocamı çok seviyorum, sadece teknik direktör olarak değil, insan olarak da. Bursaspor'da beraber çalışma fırsatımız olmuştu. Henüz 18-19 yaşındaydım. Bir kere basın karşısına çıkıp, 'Ertuğrul'un yedek oturmaması için sistemi değiştiriyorum' demişti" ifadesini kullandı.

 

Tecrübeli teknik adamın kendisine verdiği 'transfer sözünü' tuttuğunu ifade eden Ertuğrul Ersoy, "Bursa'dan ayrılırken, 'Hangi takımın başına geçersem, ilk transferim sen olacaksın' demişti. 2 yıl sürekli irtibatta kaldık. Le Havre'a gelince beni istediğini söyledi. Bana katabilecek çok şeyi olduğunu düşündüğüm için tercihim Le Havre'dan yana oldu" diye konuştu.

 

Ertuğrul Ersoy bu sezon 4 maçta 323 dakika süre alırken, Le Havre ise Ligue 2'de 7 maç sonunda 10 puan topladı ve 10. sırada yer aldı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler