Leicester City, Adrien Silva'yı bırakmıyor! Fenerbahçe...

25.01.2019 - 13:22 | Son Güncellenme: 25.01.2019 - 16:22

Leicester City, Adrien Silva'yı bırakmıyor! Fenerbahçe...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Camiaya Sesleniş programında transferle ilgili yaptığı açıklamada orta sahaya bir takviye düşündüklerini ifade etmişti. Tolgay Arslan, Danny Drinkwater, Bart Ramselaar, Stefan Johansen isimlerinin yanı sıra Leicester City'den Adrien Silva adaylar arasındaydı. Portekizli orta sahanın geleceği belli oldu. 

Şu ana kadar sadece Sadık Çiftpınar'a imza attıran Fenerbahçe, Chelsea'nin Nijeryalı yıldızı Victor Moses'ı İstanbul'a getirmişti. Ancak stoper, merkez orta saha, sol kanat ve forvet transferleri henüz yapılabilmiş değil.

Adrien Silva'dan Fenerbahçe'ye kötü haber!

Orta saha transferi için en güçlü adaylardan biri Adrien Silva'ydı.

Puel takımda kalmasını istedi!

Ancak Sky Sports'un haberine göre Leicester City Teknik Direktörü Claude Puel, Portekizli oyuncunun takımda kalmasını istedi.

Silva ile bir görüşme gerçekleştiren Fransız teknik adam, ona sezonun geri kalanı için planları arasında olduğunu anlattı. 

Birçok takımın transfer listesindeydi!

29 yaşındaki orta sahanın peşinde Inter, Roma, Genoa, Lille ve Sporting Lisbon gibi takımlar da vardı. Ancak haberde Adrien için Leicester City'ye herhangi bir resmi teklif yapılmadığı bilgisi yer aldı.

Bu sezon sadece 5 maçta forma giyen Silva 1 asistlik bir katkı vermişti.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler