Lemina'nın transferi tamamlandı

30.08.2020 - 16:50 | Son Güncellenme: 30.08.2020 - 16:59

Son dakika Galatasaray transfer haberi.. Geçen sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Mario Lemina Fulham'a transfer oldu. İşte Lemina transferinin detayları..

Lemina'nın transferi tamamlandı

Bonservisi Southampton'da olan ve geçen sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Mario Lemina'nın yeni takımı Fulham oldu.

Téléfoot Chaine'nin haberine göre, Gabonlu orta saha oyuncusunun Premier Lig'in yeni takımı Fulham'a transferi tamamlandı.

Fulham'ın Lemina'yı 2 milyon Euro bedelle sezon sonuna kadar kiraladığı, anlaşmada satın alma zorunluluğu olduğu da belirtildi.

Londra ekibinin ligde kalması ve Lemina'nın ligde 20'den fazla çıkması halinde, Fulham'ın 6 milyon Euro'ya Lemina'nın bonservisini almak zorunda olduğu vurgulandı. 

Öte yandan Lemina, Instagram hesabından paylaştığı veda mesajında Galatasaray'a veda etmiş ve "İngiltere'ye döndüm. Türkiye'deki tüm taraftarlara teşekkür ediyorum, onlar en iyisi. Galatasaray'daki takım arkadaşlarıma en iyi dileklerimi gönderiyorum, gelecek yıllarda başarılar diliyorum. Sizleri seviyorum. Görüşmek üzere" ifadelerini kullanmıştı.

Mario Lemina, geride bıraktığımız sezon Galatasaray'da 28 maçta 2229 dakika süre aldı ve 1 gol kaydetti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler