'Lemos bana kıyasla daha teknik ve hızlı'

29.08.2020 - 14:21 | Son Güncellenme: 29.08.2020 - 14:26

Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Diego Lugano, vatandaşı Mauricio Lemos’la ilgili değerlendirmelerde bulundu. Transfer öncesi Lemos’la görüştü mü? Fenerbahçe’nin yeni Lugano’su mu olacak? İşte açıklamalarından öne çıkan kısımlar...

'Lemos bana kıyasla daha teknik ve hızlı'

Fenerbahçe’nin Las Palmas’tan 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Lemos, gelir gelmez Lugano ile kıyaslanmaya başlandı. Ancak Lugano’ya göre bu kıyaslama pek doğru değil.

'Lemos ile farklı tarzlardayız'

TRT Spor’a konuşan Fenerbahçe efsanesi, “Biz onunla farklı tarzla oyuncularız. Fenerbahçe’nin yeni Lugano’su olur analizi doğru olmayabilir. Lemos bana kıyasla daha teknik ve hızlı bir oyuncu” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe transfer sürecinin neresinde aradı?

Transfer sürecinin neresinde olduğunu da anlatan Lugano, “Fenerbahçe, epey mesafe kat ettikten sonra beni aradı. Ben de oyuncuyla ilgili bildiklerimi kulüp yetkililerine anlatarak referans oldum. Transferin öncesinde veya sonrasında onunla konuşma fırsatım olmadı” dedi.

Milli takım yorumu!

“Lemos alt yaş milli takımlarının çok önemli oyuncularından biriydi. Erken sayılacak yaşta Avrupa’ya transfer oldu. Belki büyük beklentilerin altında kaldı ama henüz yaşı genç ve kendini geliştirmek için zamanı var. Nihayetinde Avrupa’da birkaç sene geçirdikten sonra Fenerbahçe’ye geldi.”

Fenerbahçe kariyeri!

“Benim gibi Lemos’un da bu formaya uzun yıllar hizmet etmesini isterim. Bu hem oyuncu hem de kulüp için iyi bir kazanım olabilir. Umarım gelecekten bugüne baktığımızda iyi bir transfer hikayesi olduğunu söyleyebiliriz.”

Senin için hazırladığımız haberler