Lens gidiyor, Tosun dönüyor mu?

30.01.2021 - 12:13 | Son Güncellenme: 30.01.2021 - 12:25

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş golcü transferi için düğmeye bastı. Siyah-beyazlılarda hedef Cenk Tosun. Mirin'in sözleşmesini fesheden Kartal'da Lens ile de yollar ayrılıyor. İşte Beşiktaş - Cenk Tosun transferinde son durum...

Lens gidiyor, Tosun dönüyor mu?

Erdal CÖMERT-AJANSSPOR

Kadro dışı bıraktığı isimlerden Mirin ile alacaklarını yarısına tekabül eden 1 milyon Euro karşılığında sözleşmeyi karşılıklı olarak fesheden Beşiktaş'ta gözler Jeremain Lens'te...

Siyah beyazlı kulüp, Lens ile de yolları ayırma konusunda son aşamaya geldi. Yönetim Hollandalı futbolcuyla da 1.5 sezonluk alacaklarının yarısını ödeyip, bonservisini vermeyi teklif etti.

Yıllık yaklaşık 2 milyon Euro alan Lens, büyük ölçüde ikna olmuş durumda. Resmi olarak da imzayı atarsa, Beşiktaş Lens'e 1.5 milyon Euro ödeyerek sözleşmesini feshedecek.

2.5 milyon Euro'luk limit açtı

Mirin ve Lens'ten 2.5 milyon Euro'luk bir tasarruf yapacak olan Beşiktaş, Hasic'in imza parasıyla bazı menajer alacaklarını da yapılandırdı.

Limit sorunu olan Beşiktaş yönetimi bu operasyonları Brezilyalı yıldız Hulk için gerçekleştirdi. Ancak 34 yaşındaki Hulk, pazarlıklarda aradaki fark 500 bin Euro'ya kadar düşse de kararını ülkesinin Atletico Minereo'dan yana kullandı.

Yalçın, Tosun kararını gözden geçirecek mi?

Tecrübeli bir santrfor isteyen ve masaya gelen Hulk-Cenk Tosun seçeneklerinden Hulk'u tercih eden teknik direktör Sergen Yalçın'ın, bu dakikadan sonra Tosun'a onay verip vermeyeceği merak konusu. Yalçın, Tosun'un mevcut oyun sisteminde oynatmasının zor olduğunu yönetime dile getirmişti. Tosun'un yarı yıl ücreti de 1.7 milyon Euro'yu buluyor.

Stoper gelirse Hasic gidecek

Beşiktaş, golcü tranfseri yapmaya çalışırken, son dakika bir stoper transferi de planlıyor. Stoper alınması halinde Hasic'i kiralık olarak gönderecek. Genç yeteneğe hem yurt dışından hem yurt içinden talipler var.

Senin için hazırladığımız haberler