Lens ilki yaşayacak!

23.04.2017 - 09:23 | Son Güncellenme: 23.04.2017 - 09:23

Sakatlığı nedeniyle ilk yarıdaki Galatasaray derbisinde yer almayan Hollandalı futbolcu, ilk kez bu heyecanı yaşayacak. Volkan Demirel de basketboldaki ceza aldığı tezahüratın ardından ilk defa sarı-kırmızılıların karşısına çıkacak.

Fenerbahçe’de Jeremain Lens ilk kez bir Galatasaray derbisinde yer alacak, Volkan Demirel de Cim-Bom ile yapılan basketbol maçında ceza almasının ardından ilk kez sarı-kırmızılıların bir karşılaşmasında yer alacak.

 

Hollandalı teknik adam, Lens’e çok güveniyor. Sezonun ilk yarısında Hollanda Milli Takımı’nda şanssız bir sakatlık geçirdiği için Kadıköy’de 2-0 kazanılan maçta forma giyemeyen Lens, TT Arena’ya ayrı bir motivasyonla çıkıyor. Çünkü yıldız futbolcu bu heyecanı ilk kez yaşayacak. Kısa sürede sarı-lacivertlilere damgasını vuran Lens, derbide de sahne alıp, Fenerbahçe camiasını biraz daha sevgisini kazanmak istiyor.

14 yıldır sahada

Derbideki ikinci gündem de kaleci Volkan Demirel olacak. Basketboldaki derbide hakaret içeren tezahüratları nedeniyle eleştirilen ve ceza alan Volkan, bu olaydan sonra ilk kez Galatasaray maçına çıkacak. TT Arena’da rakip taraftarların tepkisini çekmesi beklenen tecrübeli file bekçisi tam aksine maça son derece sakin hazırlanıyor.

14 yıldır Galatasaray maçlarına çıkan 35 yaşındaki eldiven kendisinden daha çok takım arkadaşlarını derbi havasına sokmaya çalışıp, telkinlerde bulunuyor. Tecrübeli yıldız, arkadaşlarına sakin olmaları gerektiği öğüdünü veriyor. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler