Lens ve Boyd sevindirdi, Douglas kızdırdı!

02.02.2021 - 10:41 | Son Güncellenme: 02.02.2021 - 10:47

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ta ara transfer dönemi hareketli geçti. Kadrosuna Cenk Tosun ve Bilal Ceylan'ı dahil eden siyah beyazlılar, Lens ve Boyd ile yollarını ayırdı. Kartal'da Douglas ise gelen teklifleri kabul etmedi. Detaylar haberimizde...

Lens ve Boyd sevindirdi, Douglas kızdırdı!

Erdal CÖMERT-AJANSSPOR

Ara transferde Cenk Tosun'u Everton'dan yarım sezonluğuna kiralayan, Eskişehirspor'dansa genç oyuncu Bilal Ceylan ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın'ın kadroda düşünmediği 4 yabancıdan 3'üne de formül bularak ara transferi kapattı.

Siyah beyazlılar, Tyler Boyd'u 400 bin Euro karşılığında Demir Grup Sivasspor'a kiraladı. Ancak oyuncunun 600 bin Euro olan yarım sezonluk ücretini Beşiktaş ödemeye devam edecek.

Lens kolaylık sağladı

Beşiktaş, Jeremain Lens'i ise Fatih Karagümrük'e kiraladı. Lens'in 900 bin Euro'yu bulan yarım sezonluk ücretinin yarısını Beşiktaş ödemeye devam edecek. Ancak Lens, Karagümrük'e düşen 450 bin Euro'luk kısımda da bir indirime gitti ve böylece transfer gerçekleşti.

Siyah beyazlı yönetim, Mirin ile de yollarını ayırdı. 1.5 yıllık alacağının yarısına tekabül eden yaklaşık 1 milyon Euro karşılığında sözleşme karşılıklı feshedildi.

Douglas 2 teklifi de reddetti

Beşiktaş'ın elinde kalan kadro dışı tek yabancı Douglas oldu. Brezilyalı futbolcu Göztepe ve Erzurumspor'dan gelen teklifler olduğu halde gitmeye yanaşmayınca elde kaldı.

Muhayer Oktay, ABD yolcusu

Diğer taraftan siyah beyazlılar, kadro dışı olan genç oyunculardan Muhayer Oktay'ı ise ABD 2. Ligi'ne göndermeyi planlıyor. Yönetim, 10 Şubat'ta başlayacak ABD transfer piyasasında bu oyuncuyu değerlendirmek istiyor.
Senin için hazırladığımız haberler