Lens'in yeni takımı belli oldu

01.02.2021 - 17:01 | Son Güncellenme: 01.02.2021 - 23:04

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Beşiktaş forması giyen Jeremain Lens’i kadrosuna kattı. İşte detaylar...

Lens'in yeni takımı belli oldu

AJANSSPOR-HABER

Fatih Karagümrük, Beşiktaş'tan  Jeremain Lens’i kadrosuna kattı...

Karagümrük, Lens’i kadrosuna kattı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Takımımız, Beşiktaş’tan Jeremain Lens’i kadrosuna kattı. Kariyerine doğduğu ülke Hollanda’da Ajax altyapısında başlayan Lens, Az Alkmaar, Nijmegen ve PSV’de forma giydi. 

Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımıyla ilk kez ülke dışına çıkan Lens, performansıyla İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland’e transfer oldu. 2016’da Fenerbahçe ile Türkiye’ye gelen Lens, 2018’de Beşiktaş’a transfer oldu.

Lens’in kariyerinde Hollanda Ligi Şampiyonluğu,Hollanda Kupası,Hollanda Süper Kupası(2),Ukrayna Ligi Şampiyonluğu ve Ukrayna Kupası(2) bulunuyor.

Karagümrük'ten Ahmet Nur Çebi'ye teşekkür mesajı

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi tecrübeleri bulunan Lens, Hollanda Milli Takımı’nda 34 maçta 8 gole imza attı ve Dünya Kupası oynadı. 2. Başkanımız Serkan Hurma’nın imza attırdığı Jeremain Lens’e Karagümrük forması altında başarılar dileriz.

Transferde bize hiç bir zorluk çıkarmayan ve yardımcı olan Beşiktaş Başkanı Sayın Ahmet Nur Çebi’ye ve kadromuza katılmak için maaşında büyük fedakarlık yapan Jeremain Lens’e teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı. 

1 milyon 750 bin Euro'luk maaşını ise Beşiktaş karşılayacak

Bilindiği üzere Karagümrük futbolcuya 150 bin Euro verecek. Kiralama bedeli yok. Futbolcunun 1 milyon 750 bin Euro'luk maaşını ise Beşiktaş karşılayacak. 

Beşiktaş kariyeri

33 yaşındaki oyuncu Beşiktaş formasıyla 102 maça çıkarken 12 gol ve 20 asist kaydetti.

Beşiktaş'tan Lens açıklaması

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Jeremain Lens’in 2020-21 sezonunun sonuna kadar geçici transferi konusunda Fatih Karagümrük ile anlaşmaya varılmıştır. Jeremain Lens’e yeni takımında başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler