Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta Forma Giyen Jeremain Lens'in Yeni Takımı Belli Oldu

28.07.2022 - 20:52 | Son Güncellenme: 28.07.2022 - 21:04

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Fatih Karagümrük formaları giyen Jeremain Lens, Fransa 3. Lig ekiplerinden FC Versailles'a transfer oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta Forma Giyen Jeremain Lens'in Yeni Takımı Belli Oldu

Beşiktaş ile olan sözleşmesinin sonuna gelen Jeremain Lens, takımdan ayrıldı. Hollandalı oyuncunun yeni takımı belli oldu.

Lens FC Versailles'a transfer oldu

Türkiye'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Fatih Karagümrük formaları giyen Jeremain Lens, Fransa 3. Lig ekiplerinden FC Versailles'a transfer oldu.

Fener'in en büyük silahıydı

İlk olarak 2016 yılında Sunderland'ten kiralık olarak Fenerbahçe'ye gelerek Türkiye macerasına başlayan Lens, Sarı-Lacivertli takımla çıktığı 36 maçta 5 gol atıp, 17 asist yaptı ve performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Fenerbahçe'nin hücumdaki en büyük silahı haline gelen Hollandalı, 2017'de Beşiktaş'a transfer oldu.

Beşiktaş'ta kayboldu

4.09 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Siyah-Beyazlılar'a gelen Jeremain Lens, Fenerbahçe'deki grafiğinin tersi bir performans sergiledi. Bir önceki sezonunu aratan kanat oyuncusu, Beşiktaş'ın kendisinden beklentilerini karşılayamadı. Kara Kartal ile 101 maça çıkan Lens, 12 gol, 20 asist kaydetti.

2020/21 sezonunun ikinci yarısında Fatih Karagümrük'e kiralanan Lens, İstanbul temsilcisi ile 16 maça çıkarken, 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı ve 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Beklenen patlamayı bir türlü gösteremeyen yıldız oyuncu, Beşiktaş'ta düşünülmeyen isimler arasına girdi ve sözleşmesinin sona ermesi ile takımdan ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler