Levent Erdoğan'dan Fikret Orman'a sert eleştiriler!

12.10.2018 - 18:58 | Son Güncellenme: 12.10.2018 - 18:58


Beşiktaş'ın eski asbaşkanı Levent Erdoğan, Radyospor'dan Özgür Sancar'a önemli açıklamalar yaptı!

İşte o sözler:

''Türk taraftarların Galatasaray'ı şikayet etmelerini bir Beşiktaşlı olarak hoş karşılamadım. UEFA'nın tekrar inceleme kararını da normal görüyorum, tekrar tahkikat yapılabilir.

Başkan Fikret Orman yönetime borçları azaltmak vaadiyle talip oldu ama maalesef bu olmadığı gibi borçlar çok yükseldi. Ben bu duruma karşı çıkıp tavrımı koydum ve istifa ettim. Fikret Orman, kendi stadımızı kendimiz yapacağız diyerek borçların çok artmasına sebep oldu. Oysa devlet bütün takımların stadını yeniledi bizde böyle bir yöntemle stadımızı yenileyebilirdik.

Fikret Orman, yerli oyuncuları parasını çok uzun süredir ödemiyor, yabancı oyuncuların parasını ise borç alarak ödüyor. Ayrıca kulüp personelinin de alacakları 3 aydır ödenmiyor.

Başkan Beşiktaş'ı bu kadar borca soktuktan sonra devam etmeli ve bu borçaları ödemeli. Başkan sürekli stad diyor ama herkesin stadı var ve üstelik bu stadları devlet yaptı. Fikret Orman, yönetimi nazının geçeceği ve kendisi hakkında tahkikatta bulunmayacağı bir yönetime bırakmayı düşünüyor. Serdal Adalı'yı yönetime aldı, bir süre sonra başkanlığı ona bırakıp çekileceğini düşünüyorum. Serdal Adalı geçmişte onun karşısında duran bir isimdi ama şimdi yönetime girdi bu sebeple ben böyle düşünüyorum.

Borçların boyu aştığı bir dönemde Serdal Adalı'nın yönetime girmesini böyle yorumluyorum.

Serdal Adalı'nın Beşiktaş'ı düzlüğe çıkarmasını isterim ama onun da böyle bir serveti yok, zaten hibe de yapamıyorsunuz. Ayrıca eski yönetimlerin hala kulüpten alacağı var. Serdal Adalı'nın kulüpten 10 milyon euro alacağı var ve bu parayı 7-8 senedir tahsil edemedi.

Beşiktaş'ın borcu 3 milyar liraya yaklaşmış durumda, kulüp personeli alacakları ödenemiyor. Ayrıca Serdal Adalı'nın alamadığı 10 milyon euro için ailesi de tepki koymuş. Kulübü bu hale getiren Fikret Orman bu sorunu çözmesi gereken isimdir. Sürekli başarı başarı diyor ama geçmişte de şampiyonluklar oldu hiçbir zaman bu kadar borç yapmadılar. Bu borçlar sorumluluğu olmayan bir isimin üzerine bırakılmamalı.

Pepe'nin başvurusunu ve Fikret Orman'ın tepkisini işittim. Başkan bırakın Pepe'yi, evine ekmek götürmek isteyen sıradan bir çalışana bile tepki gösteriyor. Büyük devletimiz Beşiktaş ve diğer kulüplere destek olmazsa kulüplerimizin ayakta durması mümkün değil.

Ben Futbol Adamları Derneği başkanıyım, yabancı futbolcu sayısının düşmesi gerektiğini düşünüyorum. Biz bu konuda Türk futbolunu düzlüğe çıkarmak adına çalışmalar yapıyoruz yakında açıklayacağız.

Beşiktaş, bazı hakem hatalarına kurban olmuştur, yaranın açıldığı zaman bunları söylemek lazım. Atı alan Üsküdar'ı geçmişken konuşmanın çok gereksiz olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Yıldırım Demirören iyi bir Beşiktaşlı'dır ve herkes Beşiktaş'ın TFF'den destek gördüğünü söylüyor ama böyle bir şey olmamıştır. Beşiktaş haksızlıklara maruz kalmıştır.''

Senin için hazırladığımız haberler