Barcelona - Real Valladolid: 4-0 (Maç Sonucu - Özet)

28.08.2022 - 22:16 | Son Güncellenme: 28.08.2022 - 22:57

La Liga'da Barcelona ile Real Valladolid karşılaştı. Camp Nou'daki maçı Barcelona 4-0 kazandı. Barça'nın gollerini Lewandowski (2), Pedri ve Sergi Roberto attı.

Barcelona - Real Valladolid: 4-0 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

La Liga'nın 3. haftasında Barcelona ile Real Valladolid karşı karşıya geldi. Camp Nou'da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip Barcelona 4-0 kazanmayı başardı. Bayern Münih'ten 45 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Katalan ekibe transfer olan Robert Lewandowski, maçta 2 gole imza attı.

Barça şahlandı

Real Valladolid karşısında 4-0'lık galibiyet alan Barcelona, La Liga'da geride bırakılan 3 haftada yenilmezlik serisini sürdürdü. Katalan kulüp ayrıca geçen hafta başladığı galibiyet serisini de 2'ye çıkardı. Real Valladolid ise 3-0'lık Villarreal mağlubiyeti ile başladığı ligde 2. yenilgisini aldı. Real Valladolid, ligin 2. haftasında ise Sevilla ile berabere kalmıştı.

Gol perdesini Lewa açtı

Barcelona, maçın 24. dakikasında Robert Lewandowski ile gol perdesini açtı. Raphinha saü kanattan arka direğe doğru ortasını yaptı. Lewandowski, gelişine sağ ayağıyla yaptığı dokunuşla meşin yuvarlağı ağlara yolladı.

İlk yarıyı Pedri noktaladı

Maçın 43. dakikasında Pedri'nin golü ile ev sahibi ekip farkı 2'ye çıkardı. İlk devrenin sonunda taraflar soyunma odasına 2-0'lık skorla girdi. Sağ kanattan ceza sahasına giren Dembele topu yerden penaltı noktasına doğru gönderdi. Boş pozisyondaki Pedri gelişine sağ ayağıyla sağ köşeye vurdu ve fileleri sarstı.

Polonyalı yıldız ikinci yarıda da devam etti

Barcelona'nın Bayern Münih'ten transfer ettiği yıldız golcü Robert Lewandowski, gollerini ikinci yarıda da devam etti. Mücadelenin 65. dakikasında sağ kanattan ceza yayına sokulan Dembele, ceza sahası sağ çaprazındaki Lewandowski'yi gördü. Polonylı yıldız, bir adım atıp topu düzelttikten sonra uzak köşeye vurdu. Top ağlara gitti.

Perdeyi kapatan Sergi Roberto oldu

Maçın son golü ise 90+2'de Sergi Roberto'dan geldi. Sağ kanttan ceza sahasına sokulan Torres topu yerden çevirdi. Savunmadan seken topa arka direkte gelişine sağ ayağıyla plase vuran Lewandowski'nin şutu kaleci Masip'in müdahalesinin ardından üst direğe çarptı. Direkten dönen topu, penaltı noktasındaki Sergi Roberto tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler