Lewis Hamilton, en etkili 100 kişi arasında gösterildi

23.09.2020 - 17:34 | Son Güncellenme: 23.09.2020 - 17:35

Büyük Britanyalı Formula 1 pilotu Lewis Hamilton dünyaca ünlü Times dergisinde en etkili 100 kişiden biri olarak gösterildi.İşte detaylar...

Orhan GÜLEK-AJANSSPOR

Dünyanın önde gelen haber dergilerinden Times'a göre, Lewis Hamilton'ı en etkili 100 kişi arasında gösterdi. Lewis Hamilton, Michael Schumacher'in rekorunu kırmaya çalışarak, bu sezon yedinci Formula 1 şampiyonluğunu kazanmaya hazırlanıyor.

Büyük Britanyanlı pilot Hamilton, F1 etkinliklerinde “BlackLives Matter" hareketiyle uluslararası dikkat çekti.

Times dergisindeki yazıda Hamilton için şu ifadeler kullanıldı.

“35 yaşındaki Lewis, şampiyonlukları kazanmaya ve tüm zamanların rekorlarını kırmaya devam edecek kadar genç.Lewis Hamilton'un hareketi tüm dünyayı da etkiledi. Lewis, sosyal medyadaki savunuculuğu ve F1 etkinliklerinde BlackLives Matter hareketine uluslararası dikkat çekti. Lewis'in zihinsel hazırlığı, aurası, platformunu ırkçılığı ortadan kaldırmak için her fırsatta kullandı .Lewis Hamilton, Formula 1 pilotları ve diğer sporcular için bir model olmaktan çok daha fazlası. O herkes için bir ilham kaynağıdır." ifaderi yer aldı.

Yarışta sihirli sayı yedi

“Yarışlarda yedi, sihirli bir sayıdır. Örnek olarak Dale EarnhardtSr., Jimmie Johnson ve Richard Petty'nin her biri yedi NASCAR sezonu şampiyonluğu kazandı"  ifadelerinde bulunuldu.

Toplam altı kez dünya şampiyonluğu kazanan Lewis Hamilton, tüm zamanların en çok şampiyon olan pilotu Michael Schumacher'i yakalamak üzere.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

 

 

Senin için hazırladığımız haberler