Lewis Hamilton Ferrari macerası için heyecanlı!

09.04.2024 - 17:39 | Son Güncellenme: 09.04.2024 - 17:53

2025 sezonunda Ferrari ile yarışacağı açıklanan 7 kez dünya şampiyonu Lewis Hamilton, gelecek için heyecanlı olduğunu ifade etti. İşte tüm detaylar...

Lewis Hamilton Ferrari macerası için heyecanlı!

AJANSSPOR HABER

Formula 1'de sezon başlamadan evvel yüz yılın transferi gerçekleşti. 7 kez Formula 1'in zirvesinde yer alan ve kırılmadık rekor bırakmayan Lewis Hamilton'ın, 2025 sezonunda Ferrari ile anlaştığı duyuruldu.

"Sanırım Toto ile konuşarak başlayacağım"

Lewis Hamilton, ne zaman Ferrari ile irtibata geçmesi gerektiği konusunda kararsız ve heyecanlı. Yıldız pilot, F1 TV'ye konuştuğu esnada "Bir aşamada bunu yapmak zorunda kalacağım. Sanırım Toto ile konuşarak başlayacağım çünkü nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Daha önce hiç yılın bu noktasında böyle bir konumda olmamıştım. McLaren'dan ayrılma kararı aldığımda, bu sezon sonuna doğru gerçekleşmişti. Sanırım sezonun bittiği aralık ayından sonra koltuk ayarı yapana kadar Mercedes'e gidemedim" dedi.

"Şu an tek odak noktam..."

Ferrari ile yeni bir maceraya atılacağından dolayı heyecanlı olduğunu dile getiren 39 yaşındaki pilot, bu sezon tek odak noktasının Mercedes'le sezonu iyi bir seviyede bitirmek olduğunu vurguladı. "Nasıl bir yol izleyeceğimden tam olarak emin değilim. Şu anda tek odak noktam buradaki maceramı seviyede bitirmek. Bu yüzden tüm enerjimi buna harcıyorum. Elbette gelecek için heyecanlıyım ama şu anda zor bir dönemden geçiyoruz. Karşı karşıya olduğum ve odaklandığım mücadele bu. Tüm enerjimi kendimizi nasıl tekrar zirveye taşıyabileceğimizi bulmaya harcıyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler