Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İlk 11'ler

07.01.2022 - 10:10 | Son Güncellenme: 07.01.2022 - 18:43

Ligde ikinci yarının ilk maçında Trabzonspor evinde Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor. Lider maçtan galip ayrılarak lige kaldığı yerden devam etmek istiyor.

Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İlk 11'ler

Ligde ilk yarıyı 46 puanla ilk sırada tamamlayan Trabzonspor, Süper Lig'in 20. hafta ilk maçında sahasında ligin son sırasında yer alan Yeni Malatyaspor'u konuk edecek.

Sahasında bu sezon 9 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik elde eden Karadeniz ekibi, iç sahadaki yenilmezliğini sürdürerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha geride bırakmak istiyor. Yeni Malatyaspor ise Trabzonspor müsabakasından güzel bir sonuçla dönerek sezonun ikinci yarısına iyi başlamanın hesabını yapıyor.

Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Medical Park Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak kaçı canlı izlemek isteyen futbolseverler mücadeleyi beIN Sports 1'den takip edebilecek.

Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçının hakemi kim?

Trabzonspor-Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Samet Çiçek yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Cihan Aydın.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un yeni yıldızı Visca'ya ilk asist Cem Yılmaz'dan
Habere Git

Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçının VAR hakemi kim?

Trabzonspor-Yeni Malatyaspor maçının VAR hakemi olarak Ali Şansalan atandı. AVAR'da ise Bahattin Duran ve Özgür Yankaya görev yapacak.

Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçının 11'leri

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, İsmail, Hüseyin, Denswil, Dorukhan, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Cornelius.

Yeni Malatyaspor: (muhtemel) Ertaç, Muhammed, Semih, Sadık, Hafez, Nshimirimana, Aabid, Mallan, Adem, Mounir, Kubilay

İlgini Çekebilir
Sumudica, 4 sürpriz ismi açıkladı! Transfere doymuyor...
Habere Git

Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçının sakat ve cezalıları

Trabzonspor'da Djaniny, Trondsen, Serkan Asan, Hugo, Edgar ve Gervinho'nun sakatlıkları bulunuyor, Kouassi ise milli takım kampında yer alıyor. Sakatlığı düzelen ve takımla çalışmalara başlayan Nwakaeme'nin kadroya dahil edilmesi bekleniyor. Yeni Malatyaspor'da Afrika Uluslar Kupası'nda milli takımları için mücadele edecek Benjamin Tetteh ve Oussama Haddadi, Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek.

Trabzonspor Yeni Malatyaspor maçının iddaa oranları

Süper Lig'in 20. hafta maçı olan Trabzonspor-Yeni Malatyaspor maçının iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Trabzonspor'un galibiyetine 1.29 oran, beraberliğe 4.20, Yeni Malatyaspor'un galibiyetine ise 7.00 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 3.15, 2,5 Alt oranı 1.92, 3,5 Alt oranı 1.32, 4,5 Alt oranı 1.11 olarak belirlenirken, 1,5 Üst ol oranı 1.19, 2,5 Üst oranı, 1.68, 3,5 üst oranı 2.47, 4,5 üst oranı 3.85 oldu.

Trabzonspor'dan 2, Yeni Malatyaspor'dan 1 transfer

Her iki takımda devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken, Trabzonspor Kouassi ve Edin Visca'yı kadrosuna kattı. Yeni Malatyaspor ise 25 yaşındaki Ganalı orta saha Godfred Donsah'ı transfer etti.

Edin Visca, Yeni Malatyaspor maçında oynayacak mı?

Trabzonspor'un Başakşehir'den kadrosuna kattığı Boşnak yıldız Edin Visca'nın Yeni Malatyaspor maçında oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu. Bordo mavili kulüple 3,5 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra dün takımla birlikte ilk antrenmanına çıkan Visca, Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecek.

 

Edin Visca neden oynayamayacak?

Trabzonspor'a transfer döneminden önce transfer olan Visca bordo mavili formayı, 12 Ocak 2022 Çarşamba günü açılacak olan transfer döneminin ardından kadro kayıt işlemlerinin tamamlanması durumunda giyebilecek.

Bakasetas ve Siopis ceza sınırında

Karadeniz ekibinde, Yunan futbolcular Anastasios Bakasetas ve Manolis Siopis, 3'er sarı kartla ceza sınırında bulunuyor. İki isim bu akşam da kart görmeleri halinde gelecek haftaki Sivasspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Trabzonspor, sahasındaki yenilmezliğini sürdürmek istiyor

Sahasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Trabzonspor, rakibini yenerek iç sahadaki yenilmezliğini sürdürmek istiyor. Karadeniz ekibi, geçen sezonun 29. haftasında 8 Mart'ta Aytemiz Alanyaspor'a sahasında 3-1 kaybettiği maçtan itibaren 303 günlük sürede mağlubiyet yaşamadı.

Trabzonspor, söz konusu karşılaşmanın ardından geçen sezon 6 iç saha maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken bu sezon da 9 karşılaşmada 6 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Bordo-mavililer, böylece sahasındaki son 15 karşılaşmada 10 galibiyet, 5 beraberlik elde ederek mağlubiyet yüzü görmedi.

Biletler kapışıldı

Bordo-mavili taraftarlar, Abdullah Avcı'nın çağrısını karşılıksız bırakmadı. Yeni Malatyaspor maçı için satışa sunulan biletlerin yüzde 90'dan fazlası tükendi. Şenol Güneş Stadı'nın bu akşam tamamına yakınının dolması bekleniyor.

Trabzonspor Aydınus'la ikinci kez

MHK, Trabzonspor-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçına Fırat Aydınus'u atadı. Bordo mavililer bu sezon Aydınus'un yönettiği ikinci maçını oynayacak. Fırtına, Aydınus ile ligde bu sezon Adana Demirspor'u 2-0 yendi.

Senin için hazırladığımız haberler