Lider unvanını korudu

10.02.2018 - 19:02 | Son Güncellenme: 10.02.2018 - 19:02

Galakticos – BAUSuperMassive

Günün son karşılaşması ligin ilk sırasıyla son sırasını karşılaştırdı. Maç öncesinde yapılan maçı kim kazanır oylamasını Galakticos kazandı.

İlk kan üçüncü dakikada Stomaged tarafından SuperMassive adına döküldü. İlk 10 dakika geride kaldığında 2k altın farkı ve 3 – 0 ‘lık skor farkıyla SuperMassive oyunun kontrolünü ele almaya çalıştı.

15.dakikada Alev Ejder ‘i başında çıkan savaşta ejderi alan taraf SuperMassive oldu. Bu savaş aynı zamanda Galakticos tarafına 3 kayıp anlamına geldi ve SuperMassive 6 – 2 öne geçen taraf oldu.

İlerleyen dakikalarda iki taraf orta koridorda çetin bir mücadele sergilerken iki tarafta kayıp olmadı. Daha oyunun 20.dakikasında Baron ‘u alan BAUSuperMassive aldığı güçlendirme ile birlikte 4 ölüm daha alarak skoru 10 – 2 ‘ye çıkardı.

Oyunu tamamen Galakticos üssüne yıkan BAU, alana girmesiyle oyunu bitirmesi arasında dakika bile geçmeden dakika 22 ‘de oyunu bitirdi.

Lider neden lider olduğunu bir kez daha gösterdi ve serisini 10- 0 ‘a çıkartıp unvanını korudu. Maçın en değerli oyuncusu BAUSuperMassive tarafından Stomaged seçildi.

Senin için hazırladığımız haberler