Leicester City'de Çağlar Söyüncü Krizi! Brendan Rodgers Beğenmiyor

02.09.2022 - 11:43 | Son Güncellenme: 02.09.2022 - 11:49

5 maç sonunda aldığı 1 puanla 20 takımlı Premier Lig'in son sırasında bulunan Leicester City'de Çağlar Söyüncü krizi yaşanıyor. Brendan Rodgers eleştirdi.

Leicester City'de Çağlar Söyüncü Krizi! Brendan Rodgers Beğenmiyor

AJANSSPOR HABER

Premier Lig'in son sırasında bulunan ve en çok gol yiyen 3 ekipten biri olan Leicester City'de Teknik Direktör Brendan Rodgers, maçlarda şans vermediği Çağlar Söyüncü'yü sert sözlerle eleştirdi.

Leicester City 5 haftada 11 gol yedi

Leicester, 16. sırada bulunan ve 5 haftada 16 kez kalesinden top çıkaran Bournemouth'un arkasında Nottingham Forest'la birlikte 11 ile en çok gol yiyen takım durumunda. Defansta yapılan bireysel hatalar nedeniyle 5 haftada sadece bir beraberlik alan Leicester'da A Milli Takım futbolcusu Çağlar Söyüncü'nün forma şansı bulamaması eleştiri konusu oldu.

Tek beraberliğini ilk hafta aldı

Premier Lig'de 5 haftada tek puanını ilk hafta evinde Brentford ile 2-2 berabere kalarak alan Leicester City'nin son 4 hafta aldığı sonuçlar şöyle:

  • Arsenal - Leicester City 4-2
  • Leicester City - Southampton 1-2
  • Chelsea - Leicester City 2-1
  • Leicester City - Manchester United 0-1

Rodgers'a stoper soruldu, Çağlar yanıtı geldi

Kendi sahasında Manchester United'a 1-0 kaybeden Leicester City Teknik Direktörü Brendan Rodgers'a stoper pozisyonunda neden orta saha oyuncusu Wilfried Ndidi'nin görev yaptığı soruldu. Rodgers bu soruya, "Çağlar Söyüncü antrenman açısından istenilen seviyeye yakın bile değil" yanıtını verdi.

Premier Lig'de süre alamadı

Bu sezon Leicester City ile Premier Lig'de henüz süre alamayan Çağlar Söyüncü, İngiltere Kupası'nda 3-1 kazanılan Stockport maçında 90 dakika forma giydi.

Geçen sezon değişmez oyuncuydu

2018 yılında Freiburg'dan yaklaşık 21 milyon Euro'ya Leicester City'ye transfer olan 26 yaşındaki Çağlar Söyüncü, Premier Lig'de 91 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 3 gol atarken 2 asist yaptı. Avrupa kupaları, yerel kupa maçları dahil toplam 124 karşılaşmada Leicester forması giyen stoper, 2021-22 sezonunda takımının değişmez oyunculardan biriydi. Çağlar Söyüncü geçen sezon 41 maçta Leicester formasını terletmişti.

Senin için hazırladığımız haberler