"Liglere başlamamak felaket olur"

08.05.2020 - 19:53 | Son Güncellenme: 08.05.2020 - 19:56

"Liglere başlamamak felaket olur"

İtalya Serie A ekiplerinden Milan'ın efsane isimlerinden ve kulüp yetkilisi Paolo Maldini, salgın günleri sonrasında ligin oynanmamasının bir felaket olabileceğini ifade etti. Instagram'da Filippo Inzaghi ile canlı yayın gerçekleştiren Maldini, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Sadece Milan için..."

Yönetici olarak sadece Milan'da çalışabileceğini açıklayan Maldini: "Sadece Milan için yöneticilik yapabilirim. Başka bir takımda çalışmam mümkün değil. Eğer kulüpte yönetici olursanız her şeyin üstünde olmalısınız. Örnek bir kişilik gösteremezseniz insanlar size daha az güvenir." ifadelerini kullandı.

"Teknik direktör olmak istemedim"

"Asla teknik direktör olmak istemedim. Futbolculuk kariyerimden sonra oyuna tekrar geri dönmek istemedim. Babamın sahip olduğu hayatı düşündüm ve zamanında takım arkadaşı olduğum isimlerin saçlarının renginin nasıl değiştiğini gördüm. Bu yüzden teknik direktörlük konusunu hiç istemedim"

"Felaket olacaktır"

Liglerin devam etmesi gerektiğini düşünen efsanevi stoper: "Dikkatli olmalıyız. Ancak liglere devam etmemek her anlamda bir felaket olacaktır. Fransa futbolu durduruldu. Biz de İtalya hükümetinin alacağı kararı kabul edeceğiz. Şu an çok fazla belirsizlik var. Milanello'nun ortak kısımlarını kapattık ve oyuncular için sahayı eşit bir şekilde 4'e ayırdık" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler