Lille'i Burak Yılmaz da kurtaramadı!

10.09.2021 - 22:32 | Son Güncellenme: 11.09.2021 - 00:48

Fransa Ligue 1'deki temsilcimiz Burak Yılmaz, Lille'e Lorient deplasmanında penaltıdan beraberliği getiren golü attı ama yenilgiye engel olamadı.

Lille'i Burak Yılmaz da kurtaramadı!

AJANSSPOR-HABER

Fransa Ligue 1'deki temsilcilerimizden Burak Yılmaz bu sezon 2. golünü kaydetti. Lejyonerlerimizin takımı Lille haftanın açılış karşılaşmasında Lorient'e deplasmanda 2-1 yenildi.

Burak Yılmaz penaltıdan ağları sarstı

Henüz 7. dakikada Lauriente'in golüyle 1-0 yenik duruma düşen Lille beraberliği Burak Yılmaz ile buldu. Milli futbolcu kendi kazandırdığı penaltıyı kullanarak 25. dakikada durumu 1-1 yaptı. Ev sahibi adına 87'de Moffi skoru belirledi.

Burak ve Yusuf Yazıcı ilk 11'de başladı

Burak bu sezon ligdeki ilk golünü ise 1-1 biten Saint Etienne karşılaşmasında atmıştı. Lille'de Yusuf Yazıcı da maça ilk 11'dce başlarken 75. dakikada oyundan çıktı. Zeki Çelik ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı.

Lille'de düşüş sürüyor

Öte yandan son şampiyon Lille'dei kötü gidiş bu karşılaşma ile devam etti. 5. hafta sonunda 2. yenilgisini alan lejyonerlerimizin ekibi 5 puan ve maç fazlasıyla 10. sırada yer aldı. Teknik direktör Christophe Galtier'nin Nice'e gitmesiyle göreve gelen Jocelyn Gourvennec şu ana kadar bekleneni veremedi. Lille tek galibiyetini 2-1'lik skorla Montpellier'ye karşı aldı.

Senin için hazırladığımız haberler