Lingard transferinde Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sonra Beşiktaş da devrede

08.09.2023 - 10:25 | Son Güncellenme: 08.09.2023 - 10:39

Nottingham Forest'ta forma giyen Jesse Lingard, Süper Lig devlerinin gündeminde. Fenerbahçe reddetti, Galatasaray görüşüyor. Beşiktaş da devreye girdi.

Lingard transferinde Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sonra Beşiktaş da devrede

Trendyol Süper Lig ve Avrupa'da başarı hedefiyle sezona başlayan Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da listesinde yer alan Jesse Lingard'ı gündemine aldı.

Şenol Güneş'e götürülecek

Sabah'ın haberine göre Beşiktaş, Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest'ın yıldız futbolcusu Jesse Lingard'ı teknik direktör Şenol Güneş'e sunacak. Tecrübeli teknik adamın vereceği yanıta göre harekete geçilecek.

Fenerbahçe reddetti

30 yaşındaki on numara, geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe'ye de önerilmişti. Nottingham Forest'tan ayrılması gündemde olan yıldızı Sarı-Lacivertliler reddetti.

İlgini Çekebilir
Çebi isyan etti, TFF yine ceza kesti!
Habere Git

Galatasaray radarına aldı

Geçtiğimiz gün İngiliz medyasında çıkan haberlere göre Galatasaray, Jesse Lingard'ı radarına aldı. Dursun Özbek yönetiminin, İngiliz futbolcu için girişimlerde bulunduğu belirtildi.

Beşiktaş'ın çok ihtiyacı var

Merkezden rakibi delme konusunda sıkıntı yaşayan ve on numara bölgesini forse edecek oyuncu arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Jesse Lingard transferi ile bu sorunu çözmeyi hedefliyor. Ezeli rakiplerine göre Lingard'a daha fazla ihtiyaç duyan takım Kara Kartal olarak öne çıkıyor.

Lingard'ın performansı

Manchester United altyapısında yetişen ve Kırmızı Şeytanlar'da uzun süre forma giyen Lingard, geçen sezon Nottingham Forest'ta 20 maça çıktı. 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 30 yaşındaki on numara, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler