Linnes, Norveçli Meling hakkında konuştu!

10.01.2018 - 11:31 | Son Güncellenme: 10.01.2018 - 11:31

Linnes, Norveçli Meling hakkında konuştu!

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Martin Linnes, devre arası kampında A Spor'a konuştu.

Linnes'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Kamp değerlendirmesi

"Şu an içinde bulunduğumuz durum çok çok iyi. Kamp yerimiz güzel ve heyecanlıyız. Bir an önce ligin ikinci yarısının başlamasını bekliyoruz."

Linnes'ten Fatih Terim yorumu

"Çok olumlu bir değişiklik olduğunu düşünüyorum. Kulübümüz daha iyi yerlere gelecektir. Antrenmanlara bakıldığında daha iyi bir takım var ve yüzler gülüyor. Çok zevkli antrenmanlar yapıyoruz ve pozitif çalışıyoruz."

- Sağ bek mi, sol bek mi tercihin?

"Bir oyuncu olarak zaten her zaman oynamak istiyorsunuz. Benim tercih ettiğim pozisyonum tabii ki sağ bek. Sonuçta ben buraya sağ bek olarak transfer oldum. İlk tercihim tabii o ve çok iyi performans sergileyen Mariano var. Hocamız sol bek isteyince de ben de oynamak için kabul ettim. Hocam hangi pozisyonu uygun görürse, orada elimden geleni yapmak için oynuyorum."

Defans hattının değişimi

"Sezona iyi başlayan bir Galatasaray ve oynadığımız bir şablon vardı. Rakiplere karşı sistem yaratarak sistem değişikliklerini gittik. Aslında bunu yapmamız gerekiyordu, biz Galatasarayız. Bu tip değişiklikler bizie olumsuz etkiledi."

Beşiktaş derbisinde yedek başlaması

"Tabii ki bütün oyuncular bu maçlarda oynamak ister. İstanbul derbileri de Avrupa'da çok üst sıralarda yer alıyor. Oynamayı bekliyordum ve oynamayınca da hayal kırıklığına uğradım ama ne olursa olsun son 15 dakika oyuna girdim. Bu tip şeylerin motivasyonumu bozmasını izin vermedim. Her zaman oyuncu hocasına kendini ispatlamalıdır."

Linnes: "Büyük maçları kazanmaya başlayacağız"

"İstanbul derbilerinde hep galip geleceğimizi düşünüyordum ama maç başladı ve işler tersine döndü. Takımın hazır olmadığını gördük ama ben takıma ve kalitemize güveniyourm. İhtiyacımız olan büyük bir maçta galibiyet ve bunu başaracağımızı düşünüyorum."

Fatih Terim'in gelişinin Göztepe maçına etkisi

"Galatasaray taraftarı bizim için çok çok önemli. Bu zamana kadar oynadığım taraftarı kıyasladığımda Galatasaray taraftarları çok çok farklı. Fatih Terim'i gelmeden önce de biliyorduk ve geldiğinde de ne kadar sevildiğini gördük. Fatih Hoca tabii ki bir efsane ve taraftarımız da desteğiyle ilk maçta gösterdi. Ligin ikinci yarısında onlara çok ihtiyacımız var."

Linnes, Meling ile ilgili konuştu

"Büyük bir camiada oynuyorum ve kaliteli oyuncularla ilgili rekabete girmeniz gerekiyor. Belirttiğiniz oyuncuyu biraz tanıyorum ve iyi bir futbolcu. Benim verebileceğim bir karar değil. Karar verecek benden daha yüksek insanlar var. Benim yapmam gereken daha iyi çalışmak kendimi hocama göstermek."

Senin için hazırladığımız haberler