Fenerbahçe ile Görüşen Livakovic Kararsız! Alternatif İsim de Yıldız

27.07.2023 - 10:55 | Son Güncellenme: 27.07.2023 - 11:24

Fenerbahçe'nin uzun zamandır gündeminde yer alan Dominik Livakovic'in transferde kararsız olduğu bildirildi. Ali Koç yönetiminin alternatifi de yıldız bir isim.

Fenerbahçe ile Görüşen Livakovic Kararsız! Alternatif İsim de Yıldız

Yeni sezonun ilk resmi maçına UEFA Konferans Ligi'nde Zimbru karşısında çıkan Fenerbahçe, 5-0'lık net bir galibiyet elde etti. Kadroyu daha da güçlendirerek Süper Lig ve Avrupa'da başarı hedefleyen Sarı-Lacivertliler, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam etti.

Livakovic gündemde! Taraftarla vedalaştı

Kaleyi yıldız bir isme emanet etmek isteyen Fenerbahçe, Hırvatistan Ligi temsilcisi Dinamo Zagreb'de forma giyen Dominik Livakovaic'i gündemine aldı. Hırvatistan Milli Takımı ile son Dünya Kupası'nda da iyi bir performans sergileyen yıldız isim ile temasa geçilirken, Livakovic ile anlaşma sağlandığı kaydedildi. Livakovic, takımı ile Süper Kupa finalinde Hajduk Split karşısında çıktığı maçın sonunda ise taraftarıyla vedalaşmıştı.

Suudiler'in teklifi kafasını karıştırdı

Taraftara bile veda eden Dominik Livakovic'in ayrılığına kesin gözüyle bakılırken, beklenen imza bir türlü gelmedi. Başarılı file bekçisinin Suudi Arabistan'dan transfer teklifi aldığı, bu teklifin kafa karıştırıcı olduğu öne sürüldü.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe'de Cengiz Ünder gelişmesi!
Habere Git

Fenerbahçe yıldız alternatife yöneldi

Fanatik'in haberine göre Livakovic transferinde pürüz yaşayan Fenerbahçe, alternatif isimlere yöneldi. Sarı-Lacivertliler'in belirlediği B planında ise bir başka yıldızın olduğu görüldü.

Livakovic karar vermezse, de Gea gelecek

Ali Koç yönetimi, Manchester United'tan ayrılarak, bonservisini eline alan yıldız eldiven David de Gea'nın temsilcisiyle görüşmelere yeniden başladı. Livakovic'in kararını kısa süre içinde bildirmemesi durumunda Sarı-Lacivertliler masadan kalkacak ve tamamen İspanyol file bekçisi ile anlaşma zemini aranacak.

58 maçın 25'inde gol yemedi

Atletico Madrid altyapısında yetişen ve Madrid temsilcisinde yıldızını parlatan David de Gea, 2011 yılında 25 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Manchester United'a transfer oldu. 32 yaşındaki kaleci, Premier Lig devinde geçen sezon 58 maça çıktı. Kalesinde 61 gol gören de Gea, 25 maçta kalesini gole kapattı.

Senin için hazırladığımız haberler