Aston Villa, Steven Gerrard ile anlaştı

10.11.2021 - 18:42 | Son Güncellenme: 11.11.2021 - 13:25

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, Rangers'ın başarılı teknik direktörü Steven Gerrard ile anlaşmak üzere. İşte detaylar...

Aston Villa, Steven Gerrard ile anlaştı

AJANSSPOR-HABER

Teknik direktörlük görevini yürüttüğü Rangers’ı İskoçya’da namağlup şampiyon yapan Steven Gerrard, Premier Lig’e dönebilir. Liverpool efsanesi için Ada basınından flaş haberler peş peşe geldi. 

Dean Smith'in yerini alabilir 

Daily Mail, Aston Villa’nın yeni teknik direktör olarak Gerard’da karar kıldığını yazdı. Üst üste 5 maçını kaybeden Birmingham temsilcisi geçtiğimiz günlerde Dean Smith ile yollarını ayırmıştı.

Gerrard, Rangers'ı bırakıyor

Son haberlere göre Steven Gerard, Aston Villa’nın teklifini kabul etti. Hatta eski futbol yıldızı Aston Villa ile son detayları görüşmek için trenle Londra'ya geldi. Tarafların resmi açıklamayı haftasonuna kadar yapması bekleniyor.

Hayallerinde Premier Lig var

Sky Sport, ünlü futbol adamının Premier Lig’de bir takım çalıştırmaya istekli olduğunu ifade etti. Aston Villa ise milli aranın ardından yola yeni teknik direktörü ile devam etme amacında. Gerard’ın çalıştırdığı Rangers halen topladığı 30 puanla İskoçya Ligi’nde liderliğini sürdürüyor. Başarılı teknik adam geçen sezon Celtic hegemonyasını yıkarak Rangers'ı 10 yıl sonra şampiyn yaptı.

'Steven Gerrard Aston Villa'da' iddiası

Öte yandan gazeteci Fabrizio Romano, iddialı bir paylaşımda bulunarak, "Steven Gerrard, Aston Villa ile anlaştı. Premier Lig kulübü, bu anlaşmayı neticelendirmek için evrak ve sözleşmeleri hazırlıyor" bilgisini verdi.

Senin için hazırladığımız haberler