Liverpool, Oblak için harekete geçti

29.05.2018 - 08:51 | Son Güncellenme: 29.05.2018 - 08:51

Loris Karius'un Şampiyonlar Ligi finalinde yediği hatalı goller sonrası İngiliz ekibi harekete geçti. Hedefteki ismin, Atletico Madrid’den Jan Oblak olduğu ve 534 milyon TL’nin gözden çıkarıldığı bildirildi

Ukrayna’daki Şampiyonlar Ligi finalinde LiverpoolReal Madrid’e 3-1 yenilmişti. İngilizler’in kalecisi Loris Karius, yaptığı iki kritik hatayla şampiyonluğun kaybedilmesinde başrolü oynamıştı. Final sonrası adeta hayata küsen ve sosyal medyadan özür mesajları paylaşmasına rağmen ciddi şekilde ölüm tehditleri alan Alman kaleci, Liverpool taraftarlarını adeta çıldırttı.

İngiliz ekibinin ise gelecek sezon için kendisini ispatlamış ve başarılı bir isme yönelme kararı aldığı öğrenildi. Ada’nın önde gelen gazetelerinden Daily Mirror’ın haberine göre Kırmızılılar’ın hedefindeki kalecinin, Atletico Madrid’le son olarak Avnupa Ligi’ni kazanan Jan Oblak olduğu öğrenildi.


O da sıcak bakıyor 


Oblak için para musluklarını açmak konusunda kararlı olan Liverpool’un, 25 yaşındaki file bekçisi için 100 milyon Euro’yu (534 milyon TL) gözden çıkardığı öğrenildi. Atletico ile 2021’e kadar sözleşmesi bulunan Slovenyalı oyuncunun, Premier Lig’de oynamak adına bu teklife sıcak baktığı konuşuluyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler