Liverpool'dan transfer operasyonu: Salah'ın yerine...

28.09.2024 - 16:52 | Son Güncellenme: 28.09.2024 - 17:02

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool, Mısırlı yıldızı Mohamed Salah'ın alternatifini buldu. İngiliz ekibi sezon sonunda transfer operasyonuna başlayacak. Detaylar...

Liverpool'dan transfer operasyonu: Salah'ın yerine...

AJANSSPOR - HABER

Uzun yıllardır Liverpool'un formasını giyen Mısırlı forvet oyuncusu Mohamed Salah'ın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. İngiliz ekibiyle henüz yeni bir sözleşme imzalamayan Salah'ın alternatifini Liverpool çoktan buldu.

Liverpool'dan Pulisic hamlesi

Goal'de yer alan habere göre; Liverpool, henüz yeni sözleşme imzalamayan ve sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Mohamed Salah'ın yerini İtalya'da Milan forması giyen Christian Pulisic ile doldurmayı planlıyor. İngiliz devinin sezon sonu itibarıyla Kırmızı-Siyahlıların kapısını Pulisic için çalacağı ve kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacağı ifade edildi.

Milan performansı

Christian Pulisic, 2023-2024 sezonunda Chelsea'den Milan'a 20 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu. 26 yaşındaki Amerikalı sağ kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon İtalyan deviyle 50 maça çıktı. Pulisic bu karşılaşmalarda 15 kez ağları havalandırırken 11 kez de gol pası vermeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler