Liverpool'un sakatlık kabusu devam ediyor: Yıldız futbolcu sakatlandı!

16.02.2024 - 23:22 | Son Güncellenme: 16.02.2024 - 23:27

İngiltere Premier Lig devi Liverpool'un sakatlık kabusu devam ediyor. Kaleci Alisson Becker, sakatlık yaşadı ve Brentford maçını kaçıracak. İşte detaylar.

Liverpool'un sakatlık kabusu devam ediyor: Yıldız futbolcu sakatlandı!

AJANSSPOR HABER

İngiltere Permier Lig devi Liverpool'un Brezilyalı yıldız kalecisi Alisson Becker, son yapılan antrenmanda sakatlık yaşadı. Sağ diz arkasından sakatlık yaşayan tecrübeli filebekçisi, yarın oynanacak Brentford maçında kaleyi savunamayacak.

Durumu yarın belli olacak

31 yaşındaki Liverpool kalecisi, antrenmanda yaşadığı sakatlık sonucu yarın Premier Lig'de oynayacakları Brentford maçında yer alamayacak. Alisson'un durumu, yarın çekilecek MR sonrası kulübün resmi hesabından açıklanacak. 

Sakatlık sayısı 8'e çıktı

Liverpool'da sakat futbolcu sayısı Alisson Becker'in de sakatlanması sonrası 8'e yükseldi. Brezilyalı yıldızın yanısıra; Dominik Szoboszlai, Trent Alexander Arnold, Mohamed Salah, Joel Matip, Thiago Alcantara, Ben Doak veStefan Bajcetic'in de sakatlığı bulunuyor.

Alisson Becker'in bu sezonki performansı

Liverpool ile bu sezon 24 maçta görev alan başarılı futbolcu, bu maçların tamamında ilk 11'de sahne aldı. 24 maçta kalesinde 21 gol gören Becker, 9 karşılaşmada kalesini gole kapatmayı başardı. Liverpool ile toplamda 255 maça çıkan Alisson Becker; 1 gol attı, 225 kez kalesinde gol gördü ve 112 karşılaşmada gol yemedi.

Liverpool'un maçı ne zaman saat kaçta?

2 maç fazlası bulunan Liverpool, 55 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Jurgen Klopp'ün öğrencileri yarın TSİ 15:30'da Brenford'a konuk olacak.

Senin için hazırladığımız haberler