Ljajic'ten gol sevincinde tepki!

06.03.2020 - 22:14 | Son Güncellenme: 06.03.2020 - 22:14

Ljajic'in gol sevinci olay oldu! Beşiktaş, Süper Lig'in 25. haftasında Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti. Siyah beyazlıların ikinci golünü kaydeden Ljajic'in gol sevinci tartışmalara sebep oldu.

TFF Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, sahasında MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti ve üst üste 2. galibiyetini aldı.

89. dakikada siyah - beyazlıların ikinci golünü kaydeden Adem Ljajic, attığı golün sevincini kulaklarını kapatarak ve eliyle konuşma hareketi yaparak yaşadı. 

28 yaşındaki futbolcunun bu hareketi sosyal medyada ise geniş yankı uyandırdı

Siyah-Beyazlı takımda Ljajic'in yaptığı hareketin aynısını daha önce şu anda Feyenoord'ta kiralık olarak forma giyen Oğuzhan Özyakup da yapmıştı.

Ljajic'in hareketi direkt akıllara Oğuzhan'ı getirdi.

“Ljajic’in tepkisine takılmamak lazım”

Ljajic’in gol sonrası yaptığı hareketin sorulması üzerine Yalçın, “Ben görmedim Ljajic’i. Golden sonra bir şey anlatmak istemiştir. Size mi taraftara mı anlatmak istedi bilmem. Bir şey anlattı orada. Onu istersen sorayım, bir dahaki basın toplantısında söylerim. Ljajic hastaydı, birkaç maç kullanamadık onu. Oyunun son bölümünde içeriye aldık güzelde gol attı. Kendi adına sitem göstermiş olabilir. Oyuncular bunu yapıyor takılmamak lazım” şeklinde konuştu.

 

Senin için hazırladığımız haberler