Loris Karius ayrılıyor mu? Alman eldiven kararını verdi!

16.06.2019 - 10:46 | Son Güncellenme: 16.06.2019 - 13:46

Loris Karius ayrılıyor mu? Alman eldiven kararını verdi!

Spor Toto Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu 3.sırada bitiren Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius geleceğiyle ilgili kararı verdi. Karius Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Transfer teklifleri aldı mı? İşte Karius'un kararı...

Karius gelen teklifleri reddetti

Beşiktaş Kalecisi Karius, menajeri aracılığı ile Almanya ve İngiltere’den gelen transfer tekliflerini reddetti.

Karius, yönetici Umut Güner ile görüşme yaptı

Siyah beyazlı takıma gelmesi için çok çaba gösteren transfer komitesinden Umut Güner ile bir telefon görüşmesi yapan Karius, “Beşiktaş taraftarına borcum var. Bir yere gitmeyi asla düşünmüyorum. Ben şampiyonluk için hazırlanıyorum. Tatilde de olsam, fizik olarak düşmemem gerekiyor. Daha iyi olmak için daha çok çalışmamız şart” diye konuştu.

Karius: "Beşiktaş'ta kalmak isterim"

Beşiktaş ile 1 yıl daha kiralik sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu, Güner’e “Mümkün olsa, bonservisimi de alsanız, ben uzun yıllar Beşiktaş’ta kalmak isterim” ifadelerini de kullandı.

Umut Güner: "Sana inanıyor ve güveniyoruz"

Abdullah Avcı ile yeni döneme yeni bir enerji ile başlamaya hazır olduğunu söyleyen Karius’a teşekkür eden Umut Güner ise, “Yeni sezondaki hedeflerimize varmak için sana da önemli görev düşüyor. Sana inanıyor, güveniyoruz. Birlikte güzel günler yaşayacağız” dedi. (Hürriyet)

Senin için hazırladığımız haberler