Loris Karius'un halefi belli oldu! Yeni kaleci...

19.01.2020 - 09:00 | Son Güncellenme: 19.01.2020 - 09:05

Loris Karius'un halefi belli oldu! Yeni kaleci...

Beşiktaş, Alman kaleci Loris Karius ile yola devam etmeyi düşünmüyor. Siyah-beyazlıların, yeni kalecisini Süper Lig'de bulduğu iddia edildi. Beşiktaş hangi kaleciyi transfer etmek istiyor? Detaylar haberde... 

Beşiktaş, Karius ile devam etmeyecek

Liverpool’dan kiralık olarak gelen ve sözleşmesine 8 milyon euroluk opsiyon bulunan Loris Karius’la yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş yeni kalecisini buldu.

Beşiktaş, Lung'u transfer etmek istiyor

Akşam'da yer alan habere göre; maddi olarak kötü günler geçiren Kara Kartal’ın Karius’un kontratına koyulan maddeyi kullanmayacağı öğrenilirken, Erdal Torunoğlulları’nın Rumen eldiven Silviu Lung’u kadrosuna katacağı ifade edildi.

Beşiktaş kaleci problemini çözdü

Sezon sonunda Kayserispor’la sözleşmesi sona erecek olan Lung’un işini bitirdiği kaydedilen Beşiktaş’ın kaleci problemini çözdüğü anlaşılırken oyuncuya bazı La Liga ekiplerinin de talip olduğu fakat 30 yaşındaki ‘1’ numaranın siyah beyazlı kulübü tercih ettiği bildirildi.

Romanya Milli Takımı'na da seçildi

Kayserispor’da gösterdiği performansla bir hayli takdir toplayan, yaz ayı transfer döneminde Sevilla’nın gündemine gelen Silviu Lung 5 kez Romanya Milli Takımı’na seçildi. 

Avcı'yı memnun eden transfer

Başarılı futbolcu daha önce Astra Giurgiu ve Universitatea Craiova formaları giydi. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da bu girişim sebebiyle mutlu olduğu öğrenildi. 

Lung transfer hakkında açıklama yaptı

Bu iddiaların ardından Silviu Lung, bir açıklama yaptı ve geleceği hakkında konuştu. 

Lung: "Kontratımın sonuna kadar buradayım"

Silviu Lung, "Kayserispor'la sözleşmem var ve sonuna kadar buradayım. Alanyaspor maçında oynamayı çok istedim. Ancak; parmağında ağrı çoktu. Son gün kontrol yapıldı. Oynamam riskli denildi ve ben de oynayamadım. Sol el serçe parmağımın durumu ortada. 10 gün yokum!" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler