Löw, Şenol Güneş'e sordu: "Kim bu çocuk?"

09.10.2020 - 10:15 | Son Güncellenme: 09.10.2020 - 10:18

Almanya ile Türkiye arasında oynanan 3-3'lük maçla ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Joachim Löw, bu maçta Türkiye'den hangi futbolcunun performansını çok beğendi. Löw, maç sonunda Şenol Güneş'e, "Kim bu çocuk?" sorusunu yöneltti.

Löw, Şenol Güneş'e sordu: "Kim bu çocuk?"

A Milli Futbol Takımı, Almanya ile hazırlık maçında karşı karşıya gelmiş ve mücadele 3-3 bitmişti. Almanya’nın teknik direktörü Joachim Löw’ün bu maçta dikkatini çeken bir isim vardı. Hatta Löw, Şenol Güneş’e, “Kim bu çocuk?” diye sordu. İşte o isim…

Efecan Karaca’nın performansı çokça konuşuldu

Ay-yıldızlılar, deplasmanda Almanya ile 3-3 berabere kalırken, bu mücadelede dikkat çeken isimlerden biri de Efecan Karaca oldu. Maçtan sonraki gün de 31 yaşındaki futbolcunun performansı çok konuşuldu.

Efecan’ın performansı Löw’ün de dikkatini çekti

Fanatik’te yer alan habere göre; kariyerinde ikinci kez milli takım forması giyen Efecan Karacan, Almanya’yı çalıştıran Joachim Löw’ün de dikkatini çekti.

Löw’den Güneş’e: “Kim bu çocuk?”

Maç sonunda Şenol Güneş ile kısa bir sohbet gerçekleştiren Joachim Löw, Efecan Karaca’yı kast ederek, “Kim bu çocuk? Daha önce adını duymamıştım. Yine iyi bir yetenek ortaya çıkarmışsın” ifadeleriyle Güneş’e övgüde bulundu.

Efecan Karaca, Almanya maçı sonrası ne demişti?

Süper Lig’de Alanyaspor forması giyen ve 3-3’lük maçta gol attığı için mutlu olduğunu vurgulayan Efecan, "Almanya'ya karşı gol attım. Bu beni çok duygulandırdı. Her Türk çocuğu gibi hayallerimi gerçekleştirdim, çok mutlu oldum” ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler