Luce'nin 11'i... Arda ve Emre aynı anda dönüyor

31.08.2017 - 02:51 | Son Güncellenme: 31.08.2017 - 02:51

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’nda yer alan A Milli Takımımız, cumartesi günü Ukrayna, salı günü ise Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. Grupta 11 puanla 3. sırada yer alan Ay-Yıldızlılar’da teknik direktör Mircea Lucescu, iki dev rakibi yıkmak için planını hazırladı.

Önceki gün basın toplantısında ‘tecrübe’ kelimesini vurgulayan Rumen teknik adam, son dönemin aksine genç isimlerin yerine Arda Turan ve Emre Belözoğlu gibi deneyimli oyuncuları sahaya sürmeyi planlıyor. Maç kadrosunu genel olarak kafasında oluşturan kurt hoca, santrfor bölgesinde ise ufak bir kararsızlık yaşıyor. 72 yaşındaki çalıştırıcının, son idmanın ardından Burak Yılmaz ve Cenk Tosun arasında bir tercih yapması bekleniyor.

En az 4 puan...

Grupta birinci sırada yer alan takımın direkt olarak Dünya Kupası’na katılacağı ve ikinci olan ekibin Play-Off oynayacağı sistemde milliler, Lucescu yönetiminde grubu ilk 2 sırada tamamlamak için mücadele edecek. Ukrayna ve Hırvatistan maçlarından en az 4 puan ile dönmek isteyen Ay- Yıldızlılar, İzlanda ve Finlandiya maçları öncesinde iddiasını sürdürerek Dünya Kupası’na katılmak istiyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler