Lucescu'dan ilk ziyaret Çalhanoğlu'na: "Milan tarihine geçebilir"

07.08.2017 - 17:21 | Son Güncellenme: 07.08.2017 - 17:21

AJANSSPOR- A Mİlli Takımın çiçeği burnunda teknik direktörü Mircea Lucescu soluğu Milano'da aldı.

Burada MilanNews.it Internet sitesine konuşan Rumen teknik adam, Hakan Çalhanoğlu ile görüşmek üzere kente geldiğini söylerken, "En yetenekli Türk oyuncularından birisi. Ukrayna maçı hazırlıklarından önce onu tanımak istedim. Vincenzo Montella'ya (Milan teknik direktörü) da teşekkür ederim. Onu aradım ve hemen Hakan'la bir görüşme ayarladı. Ayrıca onun da Hakan'la ilgili düşüncelerini merak ediyordum. Hakkında çok iyi konuştu" ifadelerini kullandı.

Hakan'la görüşmelerinin oldukça iyi geçtiğini belirten Lucescu, "Çok iyi bir izlenim bıraktı. O çok akıllı, takımı tekrar en üst seviyeye çıkarmak istiyor. Bunu başaracağına eminim. Hemen İtalyanca öğrenmeye başlamış. Bu da bir an önce takıma entegre olmak istediğini gösterir. Bunlar bir kenara teknik ve atletik özellikleri en önemlisi" dedi.

Hakan'ın Milan tarihinin önemli isimlerinden biri olabileceğini savunan Lucescu, "O çok yetenekli. Türk takımlarını çalıştırdığım dönemlerden hatırladığım Türkler fedakarlık konusunda oldukça iyiler" diye konuştu.

Lucescu son olarak Hakan'la görüşmesinin ardından Arda Turan'la bir araya gelmek için Barcelona'ya gideceğini ve oradan da Almanya'ya geçeceğini söyledi. 

Senin için hazırladığımız haberler