‘Ludogorets iyi ekiptir’

13.09.2017 - 08:04 | Son Güncellenme: 13.09.2017 - 08:04

Başakşehir’in dünyaca ünlü yıldızı Adebayor, Bulgar ekibiyle oynayacakları ilk grup maçı hakkında konuşurken, “Onlar hakkında pek bilgim yok ama eminim iyi bir ekiptir. Evimizde favori olan tarafız” dedi.

Başakşehir’de yarın oynanacak Ludogorets maçının hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul ekibinin Avrupa Ligi’ndeki ilk grup maçında en önemli kozu olan Adebayor, kritik müsabakayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Togolu yıldız, “Ludogorets ile ilgili pek bir bilgim yok. Ancak eminim ki çok iyi bir ekiptir.Evimizde oynayacağımız için avantajımızın büyük olduğunu düşünüyorum. Kaliteli bir takıma sahibiz ve moralimiz de oldukça yüksek. Fenerbahçe’ye karşı güzel bir galibiyet aldık ancak şu an Avrupa Ligi’ne odaklanmış durumdayız” dedi.

Tecrübeli forvet lig hakkında ise, “Ligde iyi gidiyoruz. 4 maçta 3 galibiyetimiz var. 4’ünü de kazanmak isterdik. Ama futbol bu. Fenerbahçe’ye karşı aldığımız galibiyetle de moral bulduk. Umarım her şey bizim adımıza daha güzel olur” değerlendirmesini yaptı.(Fanatik)

 

Senin için hazırladığımız haberler