Lugano maçında bir kayıp daha! Beşiktaş'ta Masuaku sakatlandı

06.10.2023 - 16:00 | Son Güncellenme: 06.10.2023 - 16:06

Beşiktaş, Arthur Masuaku'nun Lugano ile oynanan maçta sakatlandığını duyurdu. Masuaku'nun uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edildi. Detaylar.

Lugano maçında bir kayıp daha! Beşiktaş'ta Masuaku sakatlandı

AJANSSPOR HABER

UEFA Konferans Ligi'nde D Grubu'nun ikinci maçına çıkan Beşiktaş, Lugano'yu ağırladığı mücadelede 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamayarak 3-2 yenildi. Bu maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş istifa ederken Ahmet Nur Çebi yönetimi ise olağan üstü seçimli genel kurul kararı aldı.

Lugano şoku devam ederken bir kötü haber daha geldi. Beşiktaş, başarılı sol beki Arthur Masuaku'nun maçta sakatlandığını açıkladı. Yapılan açıklamada oyuncunun tedavisine başlandığı ifade edildi.

"Uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edilmiştir"

Siyah-Beyazlılar'ın bilgilendirme mesajında, "Futbol A Takımımızın UEFA Konferans Ligi’nde Lugano ile oynadığı maçta sağ uyluk arka adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Arthur Masuaku’nun Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, uyluk arka adalesinde (semimembranozus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir" denildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan seçim kararı! Siyah-Beyazlılar'dan resmi açıklama
Habere Git

Masuaku'nun performansı

Geçen sezon West Ham'dan kiralık olarak gelen Masuaku, performansıyla beğeni toplamış ve sezon başında bonservisi alınmıştı. Kongolu sol bek, bu sezon 12 maçta görev alırken, 2 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi, 1 sarı kart, 1 direkt kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler