Luiz Gustavo için kritik karar! Başkan Ali Koç...

19.05.2021 - 09:45 | Son Güncellenme: 19.05.2021 - 16:15

Fenerbahçe'de sezonun son haftalarında 11'deki yerini kaybeden Luiz Gustavo'nun geleceği merak konusu. Gustavo, Fenerbahçe'den ayrılacak mı? İşte gelişmeler ve detaylar...

Luiz Gustavo için kritik karar! Başkan Ali Koç...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de forma giyen orta saha oyuncusu Luiz Gustavo'nun geleceği merak konusu oldu. Luiz Gustavo Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Detaylar haberde...

Luiz Gustavo, Ali Koç ile görüşecek

Sabah'ın haberine göre; Brezilyalı oyuncunun Başkan Ali Koç ile yapacağı kritik görüşme gelecek adına ışık olacak. 23 Temmuz'da 34 yaşına girecek orta sahanın takımdan ayrılma ihtimalinin bulunduğu öğrenildi.

İndirim yapması istenecek

Yönetim 2019 yılında bonservisine 6 milyon Euro ödenen, 3.5 milyon Euro'dan 4 yıllık imza attırılan Gustavo'nun maaşını kulübe için oldukça yüksek buluyor. Fenerbahçe yönetimi oyuncudan ücret indirimi yapması konusunda talepte bulunacak.

Flamengo Gustavo'yu transfer etmek istiyor

Bununla birlikte Gustavo'nun 11 oynamak istediği, gelecek sezon da ana kadroda düşünülmemesi halinde ayrılığa sıcak baktığı belirtildi.

 

Öte yandan Brezilya basını ise, Fenerbahçe ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcu ile Brezilya ekibi Flamengo'nun ilgilendiğini yazdı. Haberde, 33 yaşındaki deneyimli orta saha için görüşmelerin başladığı da iddia edildi.

Bu sezonki performansı 

Luiz Gustavo bu sezon Fenerbahçe'de 37 maçta görev aldı ve 1 gol 1 asistlik performans sergiledi. Gustavo, daha önce Marsilya, Wolfsburg, Bayern Münih, Hoffenheim ve CR Brasil takımlarında oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler