Luiz Gustavo'da son durum! Konyaspor maçında...

05.03.2021 - 13:44 | Son Güncellenme: 05.03.2021 - 13:46

Fenerbahçe haberleri... Konyaspor ile oynayacağı maça odaklanan Fenerbahçe'de orta saha oyuncusu Luiz Gustavo'dan haber var... Luiz Gustavo'nun sakatlığı geçti mi, Konyaspor maçında oynayacak mı soruları yanıt buldu. İşte detaylar...

Luiz Gustavo'da son durum! Konyaspor maçında...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Luiz Gustavo konusunda olumlu yönde bir gelişme var. Gustavo, Konyaspor maçında sahada olacak mı? Detaylar haberde...

Gustavo takımla birlikte çalıştı

Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçe'de orta sahadaki etkin isimlerden biri olan Luiz Gustavo'nun durumu merak konusu olmuştu. Konyaspor maçına odaklanan sarı-lacivertlilerde Luiz Gustavo takımla birlikte çalıştı.

Konyaspor maçında kadroda olması bekleniyor

Sambacı, Fenerbahçe'de en uzun süreli sakatlığını yaşadığı dönemde Süper Lig'de 5 ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da 2 maçı kaçırdı. Gustavo'nun, 29. haftada oynanacak olan Konyaspor mücadelesinde kadroda yer alması bekleniyor. 

Bu sezon kaç maçta oynadı?

Luiz Gustavo, Fenerbahçe'de bu sezon 24 maçta 2050 dakika süre aldı. Tek golünü Spor Toto Süper Lig'de kaydetti. Gustavo, 23. haftada oynanan Hatayaspor maçında dizinden sakatlık yaşamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler