Luiz Gustavo'nun MR sonucu belli oldu! Derbiye yetişecek mi?

03.02.2021 - 11:01 | Son Güncellenme: 03.02.2021 - 12:33

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'nin Hatayspor'u deplasmanda 2-1 yendiği maçta sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Luiz Gustavo'nun MR’ sonucu belli oldu. . Detaylar haberimizde...

Luiz Gustavo'nun MR sonucu belli oldu! Derbiye yetişecek mi?

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR  

Süper Lig’de deplasmanda Hatayspor engelini aşan Fenerbahçe, gözleri Galatasaray derbisine çevirdi. Sarı lacivertlilerde Enner Valencia ve Serdar Aziz’in kart görmeyerek derbide cezalı duruma düşmemesi teknik heyeti sevindirdi.

Luiz Gustavo'nun MR'ı çekildi

Sarı lacivertlilerde endişeli Luiz Gustavo bekleyişi var. Ozan Tufan ile çarpıştıktan sonra Hataysporlu oyuncunun müdahalesiyle sağ dizinden sakatlanan Brezilyalı yıldızın MR'ı çekildi. Brezilyalı futbolcunun dizinde darbeye bağlı ödem tespit edildi. Gustavo, Galatasaray derbisine yetiştirilmeye çalışılacak.
 
 

Brezilyalı yıldızın forma giyemeyecek olması halinde ise orta sahada Ozan Tufan ile birlikte Mert Hakan Yandaş’ın görev alması bekleniyor.

Kadıköy’de ilk kez Galatasaray derbisi heyecanını yaşayacaklar

Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut yeni transferlerden Mesut Özil, Attila Szalai, Bright Osayi-Samuel de Kadıköy’de ilk kez Galatasaray derbisi heyecanını yaşayacaklar.

Maç Kadıköy'de ilk kez seyirci olmadan oynanacak

Koronavirüs salgınından dolayı Fenerbahçe - Galatasaray derbisi Ülker Stadı’nda ilk kez seyirci olmadan oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler