Lukaku: "Dünyadaki en iyi 5 forvetten biriyim"

07.12.2020 - 18:02 | Son Güncellenme: 07.12.2020 - 18:07

Inter haberleri... İtalya Ligi takımlarından FC Inter forması giyen Belçikalı yıldız Romelu Lukaku, dünyadaki en iyi 5 forvetten birisi olduğunu söyledi. Lukaku, Ayrıca Mesut Özil'e de övgü dolu sözler sarf etti. Peki 27 yaşındaki forvet oyuncu bu sezon Şampiyonlar Ligi ve İtalya Ligi'nde kaç gol attı? Detaylar haberimizde...

İsa KETHÜDA - DIŞ HABER

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden FC Inter forması giyen Romelu Lukaku, dünyanın en iyi 5 forvet oyuncusundan biri olduğunu söyledi.

"Dünyanın en iyi beş golcüsünden biriyim"

France Football'a konuşan Belçikalı yıldız, "Dünyanın en iyi beş golcüsünden biriyim. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, ve Robert Lewandowski sınırlarını zorlayabiliyorsa, ben neden yapmayayım?" dedi.

Lukaku'dan Mesut Özil'e övgü

Romel Lukaku, geçtiğimiz günlerde Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu Mesut Özil hakkında da açıklamalarda bulunmuştu. Lukaku (Mesut Özil'e karşı oynarken), "Aman Tanrım, çok zordu ona karşı oynamak. Her zaman hücumdaydı ve her zaman doğru yere oynuyordu. Sürekli takım arkadaşlarına pozisyon yaratıyordu. Topu aldığında asla geri oynadığını görmedim" şeklinde konuştu.

12 gol 2 asist

Öte yandan bu sezon totalde 13 maça çıkan 27 yaşındaki oyuncu; 12 gol ve 2 asist kaydetti.

  • İtalya Serie A: 9 maç, 8 gol, 2 asist
  • Şampiyonlar Ligi: 4 maç, 4 gol

 

Yasal Uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler