Lukas Haraslin'den Galatasaray itirafı

14.07.2019 - 11:58 | Son Güncellenme: 14.07.2019 - 09:10

Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürürken Slovak kanat oyuncusu Lukas Haraslin'den teklif itirafı geldi.

Geçtiğimiz sezonun çifte kupalı şampiyonu, aynı başarılara bu sene de uzanmak için transfer çalışmalarına hız verdi. Birçok yıldızla temasta olan Cimbom'a yurtdışından sürpriz bir transfer itirafı geldi.

Polonya Ligi takımlarından Lechia Gdanks'ın Slovak kanat oyuncusu Lukas Haraslin'den Galatasaray açıklaması geldi. Lechia Gdansk ile gösterdiği performansla Avrupa'nın büyük kulüplerinin ilgisini çeken 23 yaşındaki futbolcu, İtalya ve Galatasaray'dan teklif aldığını söyledi.

Polonya basınına röportaj veren Haraslin, ''Transferlerle menajerim ilgileniyor. Basında İtalya'dan teklifler aldığım yazıldı. Sadece İtalya yazılıyor ama öyle değil. Galatasaray'ın da benimle ilgisi oldu. Çok güçlü bir takım. Türkiye'de oynamak istemiyorum diye teklifi reddetmedim. Yakın zamanda böyle büyük bir takımdan daha güzel bir teklif alırsam kabul edebilirim. Şu anda Lechia'nın futbolcusuyum ve takımıma yardımcı olmak istiyorum.'' diye konuştu. 

Sol kanat pozisyonunda görev alan Slovak oyuncu, geçen sezon Polonya Ligi'nde 33 maça çıktı. Bu maçlarda 4 gol ve 8 asistlik bir performans sergiledi. 2015'te Parma'dan Lechia Gdansk'a transfer olan Haraslin'in takımıyla sözleşmesi 2020 yılında sona erecek. (A Spor)

Senin için hazırladığımız haberler