Luyindama İstanbul'da

30.01.2019 - 12:53 | Son Güncellenme: 30.01.2019 - 15:53

Luyindama İstanbul'da

Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray transfer çalışmalarına devam ediyor.

Forvet konusunda Diagne ile anlaşmaya yakın olan Galatasaray, savunma bölgesini de güçlendirmek istiyor.

Savunma Luyindama ile güçlendirilecek

Galatasaray'dan son dakika Christian Luyindama transferi geldi. Sarı-Kırmızılı takım Standard Liege forması giyen 25 yaşındaki defans oyuncusunu 9 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı.

Yakın zamanda İstanbul'da

Maicon'un bu transferin ardından Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Demokratik Kongo Cumhuriyeti vatandaşı olan Luyindama bu sezon Belçika Ligi'nde çıktığı 30 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi.

Ayrıca Galatasaray'ın Luyindama ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Ayrıca oyuncunun bonservisi için Standard Liege'e banka teminatı gönderildi. Christian Luyindama'nın kısa süre içinde Türkiye'ye gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor. (Fanatik)

Öte yandan oyuncuyu, Rusya ligi takımlarından Krasnodar'da transfer etmek istiyor. Rus ekibi Christian Luyindama için Belçika ekibine 5.5 milyon Euro teklifte bulundu. Fiyatın 9 milyon Euro'ya çıkması bekleniyor. 

Ayrıca, Fatih Terim'in bu transferde ısrarcı olduğu ve mutlaka alınması gerektiğini ifade etti.

Galatasaray imza atmak için İstanbul'a gelecek olan Luyindama, sarı-kırmızılı takımdan yarım sezon için 170 bin Euro kazanacak. (DH.be)

Galatasaray, Christian Luyindama'yı 3 milyon Euro karşılığında sezon sonuna kadar kiraladı. Oyuncunun satın alma opsiyonu 5 milyon Euro. (Spor Arena)

Galatasaray'ın yeni transferi Luyindama'nın uçağı indi. Futbolcunun kısa bir süre sonra havaalanından çıkması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler